Σε κείμενο του Business Insider, αποκαλύπτονται 4 μυστικά από πιλότους, που οι επιβάτες συνήθως δε γνωρίζουν στις πτήσεις!!!Ας τα δούμε λοιπόν!

 

1. Οι πιλότοι δεν τρώνε το ίδιο φαγητό και δεν πίνουν από το ίδιο νερό
Οι πιλότοι έχουν μαζί τους ειδικά γεύματα, έτσι ώστε εάν μία μεταφορά τροφίμων μολυνθεί, να μην αρρωστήσουν.

Επιπλέον, το νερό της βρύσης στα αεροπλάνα, βρίσκεται κοντά στις θύρες όπου αδειάζουν και οι τουαλέτες. Ένα στα οκτώ αεροπλάνα δεν πληρεί τα πρότυπα της EPA για την ασφάλεια των υδάτων. Γι αυτό το λόγο οι πιλότοι δεν το «προτιμούν».

Προσοχή: Τρομερή απάτη με πασίγνωστη αεροπορική εταιρεία & τα εισιτήρια για ταξίδια!Οι απατεώνες μέσω FB αποκτούν πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία των χρηστών!!!

Διαβάστε ακόμα:  Thomas Cook: Η Ελλάδα δημοφιλέστερος προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές

2. Οι μάσκες οξυγόνου διαρκούν μόνο 15 λεπτά
Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζονται οι πιλότοι για να φτάσουν σε χαμηλότερο υψόμετρο, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αναπνέουν κανονικά.

Δεν θα το πιστεύετε: Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι Έλληνες για το 2017 σύμφωνα με το Forbes!!!Το νούμερο 1 πραγματικά θα σας «κουφάνει»!

3. Μπορεί να κοιμηθούν για λίγο στο πιλοτήριο
Μεγάλο μέρος των πολύωρων πτήσεων είναι αυτοματοποιημένο στις μέρες μας. Οι συγκυβερνήτες μπορούν εύκολα να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια μεγάλων πτήσεων.

4. Θα υποβαθμίσουν τυχόν προβλήματα
«Υπάρχει κάποια ομίχλη»: θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν μπορούν να δουν τίποτα μπροστά τους, ενώ μια καθυστέρηση για «τεχνικούς λόγους» κάποιες φορές σημαίνει ότι κάτι έχει σπάσει. Είναι δουλειά τους να διατηρούν τους επιβάτες ήρεμους.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ