Οι περισσότεροι από εσάς πιστεύετε πως η διαμονή σας σε ένα καλό ξενοδοχείο θα σας παρέχει ένα καλό κρεβάτι, με καθαρά σεντόνια και λευκές, φρεσκοπλυμένες πετσέτες για το μπάνιο σας.

Συγγνώμη για την απογοήτευση, όμως τα πράγματα ίσως να μην είναι έτσι όπως νομίζατε καθώς υπάρχουν ορισμένα μυστικά που οι άνθρωποι της υποδοχής δεν πρόκειται ποτέ να σας αποκαλύψουν για την επιχείρηση.

Μυστικά που δεν θα σας αποκαλύψουν ποτέ στην υποδοχή ενός ξενοδοχείου

Deco 2018: Αυτές είναι οι Top 5 trends για τη διακόσμηση

Διαβάστε παρακάτω μερικά από αυτά…

1. Προσέξτε τις κουβέρτες και τα παπλώματα που βρίσκονται πάνω στο κρεβάτι
Κανονικά, πρέπει μετά από κάθε χρήση να πλένονται και να απολυμαίνονται, διαφορετικά αποτελούν εστίες μολύνσεων. Γι’ αυτό και πάντα να έχετε ανάμεσα στο σκέπασμα και σε εσάς ένα σεντόνι.

2. Μην αφήνετε τη βαλίτσα σας στα ειδικά ξύλινα ράφια του ξενοδοχείου
Πολύ πιθανόν να υπάρχουν κοριοί, τους οποίους μετά θα μεταφέρετε μαζί σας. Καλύτερα αφήστε τες στο πάτωμα, και κρατήστε τα ρούχα μακριά από τις ντουλάπες.

3. Προσέξτε τα εντοιχισμένα σεσουάρ
Αποτελούν πηγή μικροβίων, όπως και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και οι διακόπτες για τα φώτα, τα οποία οι καθαρίστριες συνήθως ξεχνούν να απολυμάνουν.

4. Προσέξτε τα ποτήρια που υπάρχουν στο δωμάτιο
Δεν είναι σίγουρο αν καθαρίζονται με τον καλύτερο τρόπο.

5. Εστία μικροβίων και η καφετέρια του δωματίου
Δεν τις καθαρίζουν πάντα σωστά, καθώς κάποιες φορές απλώς αλλάζουν το φίλτρο.

6. Προσέξτε το μπάνιο
Επειδή το καθαρίζουν, δεν σημαίνει ότι δεν έχει βακτήρια, γι’ αυτό και προτιμήστε τα ντους και όχι το μπάνιο, που διαρκεί ώρα.

7. Βεβαιωθείτε ότι οι πετσέτες προσώπου και χεριών είναι καθαρές
Ίσως να τις έχουν ξεχάσει από τον προηγούμενο πελάτη, ο οποίος τις χρησιμοποίησε ελαφρά και οι καθαρίστριες δεν το πρόσεξαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ