Το απόλυτο συνώνυµο της καινοτοµίας φέτος κλείνει τέσσερα χρόνια και το γιορτάζει µε ένα άρτι ανανεωµένο προφίλ, ασυναγώνιστα πρωινά, υποδειγµατική lunch και dinner κάρτα αλλά και cocktails που παλαιώνουν σε βαρέλια!

Από τον Γιώργο Λ. Παπαχατζή, Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Χρήστος Τριανταφύλλου 

nama002Μια λέξη που αντανακλά όλη τη φιλοσοφία του Νama; Ποια άλλη από την «πρωτοπορία»! Το απόλυτο hit του Ενετικού Λιµανιού συµπληρώνει τέσσερα χρόνια και δεν επαναπαύεται ποτέ στη φήµη του… Απόδειξη, το άρτι ανανεωµένο σκηνικό του εξωτερικού χώρου µε θέα στην ολοζώντανη περαντζάδα, αλλά και του ατµοσφαιρικού µόλου του, που µεταδίδει τη µαγεία του Παλιού Λιµανιού. Αέρας ανανέωσης και πρωτοτυπίας όµως φύσηξε για τα καλά και στο µενού του! Γι’ αυτό από νωρίς την παράσταση κλέβουν τα πληθωρικά και healthy πρωινά µε έµφαση στους detox χυµούς και τα αρώµατα Κρήτης… Παραδοσιακό twist έκανε και το µενού δηµιουργικής κουζίνας, που επιµελείται ο ταλαντούχος σεφ Γιώργος Χατζηδάκης, µε προτάσεις όπως η σαλάτα µε κινόα, το µαγιάτικο ψάρι µε φάβα, το χανιώτικο µπουρέκι και η πανακότα µε µυζήθρα και µέλι. Εξίσου «ψαγµένη» και η wine list, που επικεντρώνεται αποκλειστικά στον ελληνικό αµπελώνα.

nama006Όσο για τις νύχτες; Αυτές είναι από µόνες τους ένα κεφάλαιο για το Nama. Γιατί πού αλλού θα ξεφυλλίσουµε µια τόσο προσεγµένη cocktail list που µας… διδάσκει µέσα από όµορφες ιστορίες ποτών και µας δροσίζει µε signature προτάσεις του Δηµήτρη Ξυλά;

nama001Μάλιστα, new entries στη λίστα είναι και τα unique house παλαιωµένα cocktails που ωριµάζουν σε ξύλινα βαρέλια εντός του Νama! Ναι, καλά διαβάσατε!

nama004Και όλα αυτά κάθε βράδυ µε δυνατές µουσικές και τον πιο κεφάτο κόσµο! Στα συν, οι special θεµατικές βραδιές το χειµώνα. Καθηµερινά από τις 08:00.

info

[small_title title=”Ακτή Τοµπάζη 19, Παλιό Λιµάνι, Τ. 28210 08170 “]

Κατεβάστε και ξεφυλλίστε το Best in Travel Chania 2016 δωρεάν απλά με ένα κλικ εδώ. 

Ανακαλύψτε τα πάντα για τα Χανιά στο Best in Travel Chania 2016

Cover Chania mag 2016_free copy_low

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ