Για πολλούς θεωρείται ένας τρόπος οικονομικών και εναλλακτικών διακοπών. Για τους σχεδιαστές, όμως, αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί «πρόσφορο έδαφος» για καινοτόμες ιδέες και δημιουργία.

Έτσι, λοιπόν, ο Γάλλος σχεδιαστής Μπέρνι Ντου Παράτ αποφάσισε να φτιάξει μία σκηνή που να «κρέμεται» από τα δέντρα. Το όνομά της είναι Cocoon Tree και η συγκεκριμένη σκηνή έχει την δυνατότητα να αιωρείται ανάμεσα στα δέντρα.

Tα 5 οργανωμένα camping μια ανάσα από την Αθήνα για να κάνετε διακοπές στη φύση… χωρίς να ξενιτευτείτε!

Ειδικά σχεδιασμένη για να αντέχει ένα τόνο βάρος, ενώ χρειάζονται περίπου τρεις ώρες για να στηθεί. Το υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί είναι αδιάβροχο, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει μία φουσκωτή επένδυση σαν κρεβάτι, έτσι ώστε οι επισκέπτες να κοιμούνται άνετα τα βράδια. Το κυκλικό άνοιγμα στην οροφή του, καθώς και τα παραθυράκια που ανοίγουν με φερμουάρ,  δίνουν την ευκαιρία να εξερευνείτε την φύση, την ίδια στιγμή που ουσιαστικά αιωρείστε.

Διαβάστε ακόμα:  Expedia: H παραλία που αναζητούν περισσότερο στον κόσμο οι ταξιδιώτες για τον Ιούλιο

Η πρώτη ηλιακή σκηνή!!!Γίνε ο άρχοντας του camping με παροχή ρεύματος όποτε το χρειαστείς!(photo)

Το μοναδικό μειονέκτημα είναι η τιμή, που  ανέρχεται στα 6.700 ευρώ, αν και όπως λέει και ο σχεδιαστής της είναι μία αγορά που θα έχετε μία ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ