Η Natalie Jade Seymour και η 27χρονος φίλη της Abbey Gail Amisola βρέθηκαν νεκρές στο Monkey Republic Guest House στη νοτιοδυτική πόλη Kampot. Είχαν πάρει φάρμακο για πόνο στο στομάχι.

Οι δύο φίλες πιστεύεται ότι πέθαναν μετά την κατανάλωση φαρμάκων που αγόρασαν μετά από αίσθημα αδιαθεσίας όπως αποκάλυψε η μητέρα της Natalie, Wendy Bowler.

Τα τελευταία μηνύματα

Στα τελευταία της μηνύματα είπε στη μητέρα της ότι δεν ένιωθε καλά και ότι ίσως πάρει κάτι για να ανακουφιστεί από την ξαφνική αδιαθεσία.

Πελοπόννησος: 4 χωριά για το φθινόπωρο

Οι δύο φίλες εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητήριασης και θεωρείται ότι πήγαν σε ιατρικό κέντρο για να αγοράσουν φάρμακα. «Η κόρη μου μου είπε ότι δεν ήταν καλά και ότι μπορεί να πάει να πάρει κάτι για να αισθανθεί καλύτερα. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου τους πρότεινε να πάνε σε ιατρικό κέντρο. Αποφάσισαν να κοιμηθούν και δεν ξύπνησαν ποτέ. Και μετά δεν ξέρω πως τις βρήκαν.

Διαβάστε ακόμα:
Παρατείνονται οι αεροπορικές οδηγίες για τις πτήσεις εσωτερικού & εξωτερικού - Άρση απαγορευτικού για Τουρκία

Οι σοροί τους είναι στο νεκροτομείο και θα σταλούν πίσω στην πατρίδα τους. Δεν ξέρω αν θα κάνουν νεκροψία για να καθορίσουν την αιτία θανάτου. Κανείς δεν ξέρει. Η αστυνομία ήρθε και με ενημέρωσε στις 5 το πρωί. Δεν είχα ιδέα».

Nεκρές τουρίστριες σε hostel! Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση

Nεκρές τουρίστριες σε hostel! Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση

Εκδρομή στο βουνό των…θαυμάτων!

Nεκρές τουρίστριες σε hostel! Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση

Nεκρές τουρίστριες σε hostel! Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση

Το μυστηριώδες Ανγκορ Βατ…η αυτοκρατορία των Χμερ

Η Natalie είχε φύγει την προηγούμενη εβδομάδα για να συναντήσει την Abbey Gail Amisola που γνώρισε πέρυσι στο Μπαλί. Δεν ήξερε πότε θα γύριζε. Δεν είχε κλείσει εισιτήριο επιστροφής. «Έμενε στο Monkey Republic Guesthouse με τη φίλη της. Πήγαιναν σε αξιοθέατα. Της άρεσε πολύ αυτό. Μας έλεγε καθημερινά που ήταν και τι θα έκανε. Πάντα ήθελε να ταξιδεύει. Απλά ήθελε ένα διάλειμμα από τη δουλειά».

Πηγή:E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ