Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Το Ιcons Travellers Δεκεμβρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει και αυτό το μήνα στα καλύτερα σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Η αρχισυντάκτρια του Icons Travellers, Κατερίνα Φωτοπούλου ταξιδεύει στις so hot right now Βαρσοβία και Κρακοβία και μας προτείνει τον πιο ανερχόμενο low budget ευρωπαϊκό προορισμό που καταρρίπτει κάθε κλισέ και γίνεται η απόλυτη έκπληξη για κάθε ταξιδιώτη!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Το ταξίδι της στη χώρα των θαυμάτων, τη Σιγκαπούρη, μας αποκαλύπτει η διευθύντρια σύνταξης του Icons Travellers, Τίτη Βελοπούλου και μοιράζεται μαζί μας όλα της τα μυστικά για έναν προορισμό-εμπειρία ζωής!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Φεύγουμε για Χριστούγεννα στη Βιέννη και τη ζούμε low budget με τα πιο έξυπνα tips παρέα με τις κάρτες Diners Club! Γιατί το ταξίδι δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Ζούμε 48 αξέχαστες ώρες στο γοητευτικό Εδιμβούργο και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει κι εσάς το αγαπημένο σας weekend!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Εντός των τειχών βάζουμε πλώρη για τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο ελληνικό προορισμό! Η Κατερίνα Ρίγκου μας μυεί στην φιλοσοφία και την ομορφιά των Τρικάλων!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Μετέωρα και Καλαμπάκα μας αποκαλύπτονται στις σελίδες του νέου τεύχους για μια απόδραση μεταξύ ουρανού και γης!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Οργανώνουμε την τέλεια γιορτινή απόδραση στην Ευρυτανία, στο απόλυτο αλπικό τοπίο της Ελλάδας!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Μοιραζόμαστε μαζί σας τις κορυφαίες διευθύνσεις της Αράχωβας για να μην περπατάτε στα τυφλά!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Φεύγουμε για ένα μοναδικό weekend στην Καρδίτσα και τη Λίμνη Πλαστήρα!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!Συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα family resorts για μοναδικές χειμερινές αποδράσεις με όλη την οικογένεια!

Διαβάστε ακόμα περισσότερες ιδέες για ταξίδι στο Icons Travellers που κυκλοφορεί!

Ακολουθήστε το Icons Travellers στο Facebook και το Instagram!

Νέο τεύχος Icons Travellers, νέες μοναδικές ιδέες για ταξίδι!

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ