Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Σεϊχελών βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό και συνδυάζει το παραδεισένιο τρίπτυχο: φύση, παραλίες, γαλήνη.

Στο νησί Πράλεν βρίσκεται μία από τις πιο όμορφες παραλίες στη γη

- Advertisement -

Το νησί Πράλεν, πνιγμένο στην τροπική βλάστηση με πανέμορφα ψηλά φοινικόδεντρα και εξωτικές παραλίες αποτελεί ιδανικό προορισμό για τον ταξιδιώτη.

Τι θα κάνεις αν καείς από τον ήλιο;

Πλούσιο σε ιστορία και συναρπαστικούς θρύλους, το νησί ανακαλύφθηκε το 1744 από τον Lazare Picault και χρησιμοποιήθηκε ως καταφύγιο, από πειρατές και Άραβες εμπόρους.

Οι παραλίες είναι διάσημες για τις λευκές αμμουδιές που σκιάζονται από κοκοφοίνικες και τους λείους βράχους από γρανίτη. Ο επισκέπτης μπορεί να κολυμπήσει δίπλα σε χελώνες στην παραλία Anse La Blague με τον κοραλλιογενή ύφαλο. Οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να υπερηφανεύονται ότι κολυμπούν ίσως στην πιο όμορφη παραλία στη γη.

Η παραλία Anse Lazio με ένα εντυπωσιακό σχήμα ημισελήνου, περιτριγυρισμένη από γρανιτένιους ογκόλιθους και τροπική βλάστηση, δημιουργεί μια πραγματική αίσθηση του παραδείσου. Η παραλία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Πράλεν και βαθαίνει απαλά μέσα στο νερό.

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς το προϊστορικό δάσος Vallée de Mai, στο κέντρο του Εθνικού Δρυμού που αποτελεί Μνημείο Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ από το 1984.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ