Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό ήταν γνωστό, αλλά ότι θα υπήρχε νόμος που επέτρεπε στους συζύγους να τρώνε την γυναίκα τους, αν δεν υπάρχει άλλη τροφή στο σπίτι, σίγουρα μας ξαφνιάζει.

Με τις ευλογίες του νομοθέτη, όποιος νιώσει μια λιγούρα και βαριέται να μαγειρέψει, μπορεί να φάει τη γυναίκα του.

- Advertisement -

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου(6/9): Μια συναυλία στη Ρωμαϊκή αγορά που θα σας σαγηνέψει!!!

Ο εξοργιστικός νόμος στη Σαουδική Αραβία που ξεσήκωσε τις γυναίκες

Ένας μουφτής είναι ο άνθρωπος που έδωσε το πράσινο φως στον κανιβαλισμό, αφού έβγαλε νόμο που προστατεύει τους άνδρες που θα φάνε τις γυναίκες τους, αλλά μόνο σε περίπτωση που είναι πολύ πεινασμένοι.

Η βίλα του 1930 που έχει την γοητεία παραδοσιακής κατοικίας της Τοσκάνης!!!Εικόνες που θα σας μαγέψουν!

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο Abdul Aziz bin Abdullah, ηγέτης του κράτους έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την απόφαση. Ενώ, η διεθνής κοινότητα εκφράζει την ανησυχία της για τον νέο αυτό νόμο, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι εκτός από τους δημόσιους λιθοβολισμούς και τις αναίτιες δολοφονίες που αποτελούν την οδυνηρή πραγματικότητα για τις γυναίκες, σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες ακόμη πιο φρικαλέων περιστατικών.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την είδηση, και τη παρέμβαση οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όσο αστείο και αν ακούγεται ο όρος ανθρώπινα δικαιώματα στη Σαουδική Αραβία, το μόνο που έκανε το καθεστώς, ήταν να δηλώσει ότι δεν προτρέπει κανένα στο κανιβαλισμό, απλά το επιτρέπει.

Πηγή:e-radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ