Κάποτε από αυτό τον Πύργο, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας έδινε εντολές στα αεροσκάφη που πετούσαν, τώρα έχει δώσει την θέση του σε ένα cozy με vintage διακόσμηση εστιατόριο που ο σεφ δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να δημιουργήσει τις καλύτερες σπεσιαλιτέ του για τους επισκέπτες του!

Στο αεροδρόμιο που έκλεισε οριστικά το 1995, το μόνο που έχει μείνει όρθιο και δεν έχει κατεδαφιστεί είναι αυτός ο Πύργος που πλέον με την επιμέλεια της εταιρείας Punch Bowl Social, έχει μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας. Η νέα του μορφή εκτός από το εστιατόριο διαθέτει ένα μπόουλινγκ και μια αίθουσα με karaoke με την μοναδική θέα που προσφέρει από ψηλά!

Αν και στο παρελθόν πολλές εταιρείες υπέβαλαν προτάσεις για να εκμεταλλευτούν τον Πύργο, μία κατάφερε να πάρει την άδεια και να τον μεταμορφώσει σε ένα χώρο ψυχαγωγίας, διατηρώντας όμως το εξωτερικό του κτηρίου εξασφαλίζοντας την ιστορικότητα του χώρου. Έτσι από εδώ και πέρα οι μεγαλύτερης ηλικίας επισκέπτες του θα θυμούνται τα παλιά όταν βρίσκονται εκεί και οι νεότεροι θα ξετρελαίνονται με τους νέους του χώρους.

Διαβάστε ακόμα:
Εντυπωσιακή μεταμόρφωση για το παλιό αεροδρόμιο της Σαγκάης! Έγινε πάρκο με δέντρα & λουλούδια!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ