Μπορεί να χώρισαν (στο κρεβάτι και στη ζωή) ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, αλλά εξακολουθούν να «συναντιούνται» στο κτήμα του Miraval και να βγάζουν κρασί.

Για πέμπτη χρονιά, το βραβευμένο ροζέ, «εμφιαλωμένο από τους Τζολί-Πιτ και τον Περέν», όπως αναγράφεται στην ετικέτα, θα απογειώσει τους ουρανίσκους.

- Advertisement -

Τα πρώτα κιβώτια είναι ήδη καθ’ οδόν προς τις ΗΠΑ.

 

Ο οινοποιός Μαρκ Περέν, που συνεργάστηκε με το πρώην ζευγάρι όταν ξεκίνησαν το εγχείρημα, έκανε αποκλειστική δήλωση στο People: το Miraval 2017 «βεβαιότατα και είναι ο καλύτερος τρύγος μας από τότε που ξεκινήσαμε, το 2012.Με υπέροχα αρώματα λευκών λουλουδιών και φρούτων, το κρασί διατηρεί εκείνες τις μεταλλικές νότες από τα ασβεστολιθικά εδάφη που είναι το σήμα κατατεθέν των σπουδαιότερων γαλλικών τερουάρ».

Αυτές είναι οι πιο συχνές παγίδες που πέφτουν οι τουρίστες! Δείτε πως να τις αποφύγετε!

«Αυτό όμως που κάνει αυτή την παραγωγή του 2017 να ξεχωρίζει είναι η βελούδινη υφή που προσθέτει μια πολύ ιδιαίτερη διάσταση στο κρασί» τόνισε ο πέμπτης γενιάς οινοποιός.Παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να προχωρεί, μετά τον χωρισμό τους το 2016, σε πώληση των αμπελώνων – αξίας 80 εκατομμυρίων ευρώ – «τίποτα δεν έχει αλλάξει», όπως δήλωσε πηγή στο περιοδικό.

 

Πρόθεση και των δύο είναι να διατηρήσουν την ιδιοκτησία «ως επένδυση για τα παιδιά τους», πρόσθεσε η πηγή.

 

Το Miraval βρίσκεται στη νότια Προβηγκία, σε μια οινοπαραγωγή κοιλάδα, σε υψόμετρο 350 μέτρων.

Το κτήμα αποτελείται από αμπελώνες με συνολική έκταση μεγαλύτερη των 303 τετραγωνικών χιλιομέτρων στους οποίους καλλιεργούνται ποικιλίες Rolle, Grenache και Syrah, ενώ σε έκταση 105 τετραγωνικών ελαιόδεντρα δίνουν λάδι από οργανική καλλιέργεια. Και η καλλιέργεια στους αμπελώνες είναι οργανική.

Οι πρακτικές αυτές ακολουθούνταν εκεί και πριν το Miraval περάσει στην ιδιοκτησία των Τζολί και Πιτ.

 

 

Το πανέμορφο χωριό που έχει «καταπιεί» η φύση!

Αυτά είναι τα 8 πιο βρώμικα τουριστικά αξιοθέατα του κόσμου! Το 2ο είναι στη Βενετία! Θα σας «πέσει το σαγόνι» όταν δείτε ποιο είναι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ