Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Skipwith στη Βρετανία έχει μια ιδιαιτερότητα: το κτήριό του έχει μετατραπεί σε αγρόκτημα και τρία παλιά βαγόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σπίτια.

Οι νυν ιδιοκτήτες David και Lizanne Southworth αφιέρωσαν τα έντεκα (!) τελευταία χρόνια στην ανακαίνιση του σταθμού και πλέον αναζητούν αγοραστές που ενδιαφέρονται τόσο για τους «ξενώνες» των βαγονιών όσο και για το κύριο σπίτι. Η τιμή πώλησης ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μηλιές: Το χωριό του Πηλίου με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και ένα τρένο πραγματικό… μνημείο!

Ο σταθμός λειτουργούσε κανονικά έως το 1985 αλλά πλέον το σημείο έχει μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά και έχουν αφαιρεθεί και οι ράγες.

Το κύριο σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια- χώρους που παλιά λειτουργούσαν ως αίθουσα αναμονής και εκδοτήρια- καθώς και κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι.

Διαβάστε ακόμα:  Κως: Ένα 5 αστέρων ξενοδοχείο μπροστά σε ιδιωτική παραλία με βαθμολογία 9,4 - Από τον Τάσο Δούση

Μαζί του πωλούνται και τα τρία βαγόνια που έχουν μετατραπεί σε σπίτια και μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα άτομα.

Τα βαγόνια ενοικιάζονταν έναντι 475 έως 1150 ευρώ.

«Απολαύσαμε το στήσιμο αυτής της επιχείρησης. Πάει πολύ καλά και δεν είναι δύσκολο να την τρέξει κανείς καθώς έχουμε και τρία άτομα προσωπικό. Τώρα ήρθε για μας η ώρα να προχωρήσουμε και να αφήσουμε κάποιον άλλο να το απολαύσει», τόνισε η Lizanne Southworth στη Yorkshire Post.

Το travelstyle.gr σάς ξεναγεί στο πιο θρυλικό τρένο όλων των εποχών!

swrtyff7

 

swrtyff6

 

swrtyff5

 

swrtyff4

 

swrtyff3

 

swrtyff2

 

swrtyff1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ