Λοιπόν είναι να μη σου τύχει. Αλλά άμα σου τύχει θα κάνεις υπομονή, θα χαλαρώσεις και θα το απολαύσεις. Όταν οι διακοπές σου τελειώνουν με μία δυσάρεστη ανάμνηση όπως αυτή του αεροδρομίου είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί.

Αντί να κουβαλάς μαζί σου τις αναμνήσεις ενός ωραίου ταξιδιού κουβαλάς μαζί σου τις άθλιες συνθήκες ενός τριτοκοσμικού αεροδρομίου. Επειδή έχω ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα σας ομολογώ ότι κάποια από τα αεροδρόμια μας δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε με αυτά που έχω ζήσει σε αφρικανικές χώρες. Σήμερα λοιπόν στο blog μου και στο travel style.gr Θα σας περιγράψω τα πέντε χειρότερα αεροδρόμιο στη χώρα μας που πολλοί από σας ίσως να τα έχετε επισκεφθεί.

1. Πρώτο στη λίστα το διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης. Δεν έχετε δει πιο απαράδεκτες και βρώμικες τουαλέτες δεν έχει καθίσματα να καθίσεις και ειδικά τον Αύγουστο οι ουρές είναι ατελείωτες.

Ο Τάσος Δούσης γράφει 10 λόγους για να πάτε φέτος στην Πάρο! (photos)

2. Αεροδρόμιο Σαντορίνης. Ένα χάος που χάνει μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Καμία οργάνωση, πανβρώμικο.

3. Αεροδρόμιο Ρόδου. Από πού να αρχίσω και που να τελειώσεις μεταλλικά παγκάκια δίχως wifi Άθλιες τουαλέτες σπασμένες πόρτες και δεν έχει ούτε καρέκλα για να καθίσεις.

4. Αεροδρόμιο Μυκόνου. Ναι, στο πιο high class μέρος της Ελλάδας, και ίσως του κόσμου όλου, το αεροδρόμιο της Μυκόνου είναι ένα άθλιο μέρος που δεν θα ταίριαζε ούτε σε μία μικρή επαρχιακή πόλη στα βάθη της Αφρικής. Όσο και να προσπαθείς να βρεις ένα θετικό στοιχείο στο αεροδρόμιο της Μυκόνου δεν θα τα καταφέρεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις να καθίσεις και να περιμένεις την πτηση σου ούτε για αστείο. Έλα, μη μιλήσουμε φυσικά για τουαλέτες καθαριότητα κλπ είναι αστείο.

Διαβάστε ακόμα:  6 λόγοι που επιλέγουμε να ταξιδεύουμε το φθινόπωρο

Αίγινα οδηγός: 50 tips και διευθύνσεις από τον Τάσο Δούση για φαγητό,ποτό, παραλίες, αξιοθέατα και διαμονή!

5. Αεροδρόμιο Χανίων. Απλά καταστροφή ατελείωτες ουρές αναμονής ελάχιστες επιλογές φαγητού και ούτε παγκάκι για να κάτσεις.

Ο Τάσος Δούσης σου προτείνει 5 γοητευτικά, low profile νησιά της Ελλάδας που αξίζει να εξερευνήσεις φέτος το καλοκαίρι! (photos)

Για να λέμε του στραβού το δίκιο δεν έχει μόνο η Ελλάδα πανάθλια αεροδρόμια. Και σε άλλες χώρες της Ευρώπης θα συναντήσετε αεροδρόμια της κακιάς ώρας. Θα σας πω μόνο του Λούτον που κατά γενική ομολογία είναι από τα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα ελληνικά αεροδρόμια.

Μην ξεχνάτε ότι το διαβάσατε στο blog μου στο Travelstyle.gr

Για περισσότερα άρθρα μπείτε στο blog μου στο Travelstyle.gr  εδώ https://www.travelstyle.gr/

Ακολουθήστε με και στο instagram για περισσότερες πληροφορίες και ταξιδιωτικά tips που δεν θα δείτε στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ