Τάσος Δούσης Εικόνες
- Advertisement -

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» σας ταξιδεύουν στις πιο ελληνικές εικόνες μέσα από ένα νέο επεισόδιο στις μαγευτικές Σπέτσες.

Ένα ρεπορτάζ γεμάτο εμπειρίες καθώς ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί σε όλα τα γνωστά αλλά και άγνωστα μέρη του νησιού, αποκαλύπτοντας σας μυστικά, συμβουλές και άλλα πολλά που θα σας καθηλώσουν στις οθόνες σας.

Αυτά και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την Τρίτη 7/7 στις 20:00 με το νέο επεισόδιο των «Εικόνων» στο Open TV.

Πάρτε μία γεύση από το trailer του επεισοδίου:

Οι «Εικόνες» από τον Τάσο Δούση θα σας συντροφεύουν καθημερινά Δεύτερα με Παρασκευή στο Open

Τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που χάρισε στο Open ο Τάσος Δούσης με την εκπομπή “Εικόνες” το Σαββατοκύριακο “ανάγκασαν” το κανάλι να πάρει την μεγάλη απόφαση!

Οι «Εικόνες» μας ταξιδεύουν στο πανέμορφο νησί της Μήλου – Δείτε ολόκληρο το πρώτο μέρος

Ποια είναι αυτή; Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, οι “Εικόνες” από τη νέα εβδομάδα έρχονται σε καθημερινή βάση, από τις 20:00 έως τις 21:00, με νέα επεισόδια αλλά και παλαιότερα σε επανάληψη! Άλλωστε οι “Εικόνες” με τον Τάσο Δούση έχουν αποδείξει, κάθε Σαββατοκύριακο που προβάλλονται ακόμα, πως δεν “χαμπαριάζουν” από επαναλήψεις αφού ακόμα και σε επεισόδια που έχουμε ξαναδεί χαρίζει πολύ υψηλά, για τα δεδομένα, νούμερα τηλεθέασης!

Τάσος Δούσης

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιον τον Τάσο Δούση, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα απολαμβάνουμε τις “Εικόνες” από Δευτέρα έως Παρασκευής (στην ώρα που προαναφέραμε) και θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε σε φοβερά μέρη από κάθε γωνιά του κόσμου και της Ελλάδος!

Ο Τάσος Δούσης και οι "Εικόνες" μας ταξιδεύουν στην πανέμορφη Μήλο! Μη χάσετε το πρώτο μέρος!

Ήδη ο Τάσος Δούσης έχει προχωρήσει στα γυρίσματα νέων επεισοδίων από Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ΣπέτσεςΎδραΚέρκυρα ενώ σύντομα θα βρεθεί και στην Μύκονο! Μείνετε συντονισμένοι στο Open λοιπόν γιατί μας περιμένουν αμέτρητες… “Εικόνες”, όλο το καλοκαίρι, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ