#newage #butchershop #meatspot

Μετά την επιτυχηµένη πορεία των επιχειρήσεων εστίασης της Group 3 (Famigliano, Eλληνικό, Φουλ του µεζέ, Τηγανιές & Σχάρες) στην οικογένεια ήρθε να προστεθεί ένα νέο µέλος, ένα σύγχρονο κρεατοφαγείο, ο Τζίµης, σε ένα διατηρητέο κτήριο στα Λαδάδικα. tzimisΟ Δηµήτρης Τζερµιάς, 2η γενιά στο τιµόνι των επιχειρήσεων, σκέφτηκε και υλοποίησε το concept που «δούλευε» χρόνια στο µυαλό του, ένα παρεΐστικο new age butcher shop και έκανε πραγµατικότητα την αγάπη του για το καλό φαγητό και φυσικά το κρέας. Μετά από ταξίδια στο εξωτερικό βλέποντας εστιατόρια, τρόπους και συνήθειες, επέλεξε να κάνει ένα µαγαζί που απευθύνεται στο ελληνικό κοινό. Σε συνεργασία λοιπόν µε φίλους, µεταξύ αυτών και ο Δηµήτρης Σκουλάς, ο γνωστός chef που επιµελήθηκε το εκλεκτό µενού, έκανε πολύ πρόσφατα την ιδέα του πραγµατικότητα, σε έναν υπέροχο χώρο λοιπόν µε δύο εισόδους (από την Αιγύπτου και την Ορβίλου) µε open view kitchen, cozy περιβάλλον στον πάνω όροφο και τον εξωτερικό, που θυµίζει αυλή σπιτιού! Όσον αφορά στο µενού, η έµφαση στην ποιότητα, τη γεύση, τη λεπτοµέρεια φαίνεται σε όλα, από τον ξυλόφουρνο µε κάρβουνα kopa, τη βιτρίνα µε εκλεκτά κρέατα σε µεγάλη ποικιλία και την εξειδίκευση, µέχρι τις διάφορες κοπές µπριζόλας που έχουν περάσει από dry age! tzimisΦυσικά, το µενού συµπληρώνουν άριστα τα χειροποίητα ορεκτικά, οι πληθωρικές σαλάτες και οι πολλών ειδών µπύρες από µικρές ζυθοποιίες, αλλά και ποικιλία κρασιών! Καθηµερινά 13:00-02:00 (η κουζίνα).

Must try

• το ζουµερό χειροποίητο burger

• το ιδιαίτερο πορκέτο

• το στηθόπλευρο µοσχαρίσιο

• τη σαλάτα, το µποστάνι του τζίµη

• και το συνοδευτικό… τζιµιτσούρι

 

Info
Αιγύπτου 21, Λαδάδικα, T. 2316 010490 fb tzimiskreatofageion 

Πηγή best in travel Thessaloniki 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ