Μποτιλιαρίσματα, καθυστερήσεις στα δρομολόγια και κακές συνδέσεις; Όλες οι χώρες δεν έχουν το ίδιο δίκτυο συγκοινωνιών.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα αντικείμενα πρέπει να πεταχτούν τώρα, που είναι άνοιξη

Το Business Insider συγκέντρωσε τις πόλεις με το καλύτερο δίκτυο για το 2017 και τις παρουσιάζει. Η αξιολόγηση βασίζεται σε κριτήρια όπως η κίνηση, η σύνδεση με αεροδρόμια και λιμάνια, ο συνωστισμός αλλά και οι παροχές που προσφέρουν όπως το τηλέφωνο και το ταχυδρομείο.

ΤΟΡ 5

Πρώτη στη λίστα βρίσκεται η Σιγκαπούρη, που είναι διάσημη για το δίκτυό της, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο γρήγορα τρένα στον κόσμο, το MRT. Το MRT διαθέτει 106 σταθμούς και είναι το δεύτερο παλαιότερο δίκτυο της νοτιοανατολικής Ασίας.

Διαβάστε ακόμα:  Δείτε ποιο διάσημο αξιοθέατο απειλεί να αφαιρέσει η UNESCO από τον κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς και γιατί

singapore.jpg

Στη δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται δύο γερμανικές πόλεις, η Φρανκφούρτη και το Μόναχο αντίστοιχα, με τα δίκτυά τους να κρίνονται ιδιαίτερα αποτελεσματικά και στην… ώρα τους.

frankfurt.jpg

monaxo.jpg

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι συγκοινωνίες της Κοπεγχάγης, οι οποίες θεωρούνται από τις πιο αξιόπιστες και φθηνές παγκοσμίως, καθώς με το ίδιο εισιτήριο ο επιβάτης έχει πρόσβαση σε τρένα, λεωφορεία και μετρό (όπως και σε όλες τις σκανδιναβικές χώρες).

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου

copenh.jpg

Το top 5 συμπληρώνει το Ντίσελντορφ, άλλη μια γερμανική πόλη, το δίκτυο συγκοινωνιών της οποίας διακρίνεται για την ταχύτητα και την αξιοπιστία του.

dusel.jpg

Πηγή: pronews.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ