Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων. Αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν εντός συνόρων στα υπέροχα Ιωάννινα, την «σπονδυλική στήλη» της Ηπείρου!

- Advertisement -

Οι Εικόνες βρίσκονται στα Ιωάννινα για ένα μοναδικό οδοιπορικό και δεν μένουν μόνο στην πόλη, αλλά φτάνουν μέχρι τα πανέμορφα, πέτρινα Ζαγοροχώρια!

Γνωρίστε την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και τα περίφημα Ζαγοροχώρια έτσι όπως μόνο οι Εικόνες μπορούν να σας τα δείξουν! 

Στο πρώτο επεισόδιο οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης, ξεκινούν το ταξίδι από τα Ιωάννινα και μας ξαναγούν στην πόλη, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και ανακαλύπτουν κρυφές ομορφιές με συναρπαστικές λεπτομέρειες.

Κάνουν βόλτα στην ξακουστή λίμνη Παμβώτιδα με το γραφικό νησάκι της, το μοναδικό νησί της χώρας χωρίς όνομα… Ανεβαίνουν στο Ιτς Καλέ στον τάφο του Αλή Πασά αλλά μας αποκαλύπτουν και την απίθανη ιστορία του…Απολαμβάνουν από ψηλά τη θέα και τα γύρω βουνά που στεφανώνουν την πόλη…

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των Εικόνων περπατούν στην εντυπωσιακή Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων, βρίσκονται στα σημεία συνάντησης των ντόπιων, διασκεδάζουν, χορεύουν σε ντίσκο ενώ έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μέχρι και μπακλαβά! Δείτε όλα αυτά στο πρώτο συναρπαστικό επεισόδιο!

Δείτε το πρώτο επεισόδιο:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

- Advertisement -

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ