Η γλώσσα ανέκαθεν αποτελούσε εμπόδιο για τους τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν την Ιαπωνία, καθώς κυριαρχεί ένα άγχος πως δεν θα μπορούν να συνεννοηθούν με τους ντόπιους. Τα δεδομένα όμως, ευτυχώς άλλαξαν όπως διαβάζουμε στην Huffington Post!

Οι Ιάπωνες σκέφτηκαν έναν νέο, διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να ξεπεραστούν όλα τα γλωσσικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγγλόφωνοι επισκέπτες.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αυτό το ψαροχώρι στην Ιαπωνία γίνεται μετά το τσουνάμι ο πιο ανερχόμενος hipster προορισμός!

Στον νομό Iwave, ήδη έχει προωθηθεί μία τουριστική καμπάνια που μοιάζει να λύνει μία για πάντα το τεράστιο φράγμα της συνεννόησης! Εικόνες με χαριτωμένα σκίτσα έχουν τοποθετηθεί σε εστιατόρια, καταστήματα, αλλά και στα ιαματικά λουτρά γύρω από την πόλη Morioka, κάνοντας την ζωή των επισκεπτών πιο εύκολη.

Διαβάστε ακόμα:  Lufthansa: Πόσες εκατοντάδες πτήσεις ακύρωσε ήδη για τον Ιούλιο

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείς την Ιαπωνία κι εμείς σου δείχνουμε γιατί (Photos)

Σύμφωνα με τον διευθυντή περιφερειακής ανάπτυξης Τakefumi Shimomukai, 26 εικόνες είναι διαθέσιμες on-line για τις επιχειρήσεις που θέλουν να τονώσουν τον τουρισμό και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον περισσότερων ανθρώπων.

Η απίστευτη ομορφιά της Ιαπωνίας σε 25 κλικ

Αυτή η ιδέα, φαίνεται πως έχει αποφέρει καρπούς, καθώς η επισκεψιμότητα της περιοχής έχει αυξηθεί και πλέον οι τουρίστες αισθάνονται πιο ευπρόσδεκτοι από ποτέ!

Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές τρένο της Ιαπωνίας που δημιούργησε ένας σχεδιαστής της Ferrari! (photos)

Το Far West της Ιαπωνίας! Ένα ασιατικό χωριό αλλιώτικο από τα άλλα!

Εξερευνούμε την Ιαπωνία από το βορρά μέχρι τον νότο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ