Το nationalgeographic κάνει μια εξαιρετική δουλειά για να μαζέψει φωτογραφίες απο όλο τον κόσμο για να εμπνεύσει την ανακάλυψη διαφορετικών κοινοτήτων, συμπεριφορών και τον όμορφο φυσικό χώρο γύρω μας.

Μετά απο δύσκολες αποφάσεις για το ποια είναι η καλύτερη μας παρουσιάζει τις 52 καλύτερες φωτογραφίες απο όλο τον κόσμο που θα σας αφήσουν άφωνους.

- Advertisement -

Νορβηγία

Τα βόρεια φώτα χορεύουν πάνω από την κεντρική Νορβηγία μια νύχτα τοy φθινοπώρου.  Μια μακρά έκθεση των 4 δευτερολέπτων συνέβαλε στη λήψη της μεγαλοπρέπειας του φαινομένου.

Αγγλία

Μια ομίχλη καλύπτει το Λονδίνο κατά τη διάρκεια χρυσής ώρας μία ημέρα του Ιανουαρίου. Το ψηλό κτίριο στα αριστερά είναι γνωστό ως The Shard. Με ύψος 95 ορόφων, είναι το ψηλότερο κτίριο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυστραλία

Αυτοί οι βράχοι βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Βικτώριας, της Αυστραλίας, είναι γνωστοί ως οι Δώδεκα Απόστολοι. Εντούτοις, είναι λίγο άγνωστο γιατί υπάρχουν μόνο οκτώ, μετά τελευταία πτώση το 2005.

Μπαχάμες

Ένας freediver απολαμβάνει μια γαλήνια βουτιά στις Μπαχάμες. Οι freedivers δεν χρησιμοποιούν συσκευές αναπνοής, αντί αυτού μαθαίνουν να κρατούν την αναπνοή τους υποβρύχια για πολλά λεπτά τη φορά.

Βόρεια Αμερική

Η καταγραφή αυτής της μεγάλης έκθεσης ενός ηλιοβασιλέματος πίσω από τη Γέφυρα του Golden Gate ήταν μια υπολογισμένη περιπέτεια.

Διαβάστε ακόμα:  New York Post: Ψηφίζει Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές - Ποια δύο ελληνικά νησιά βρίσκονται στην κορυφή της λίστας

Τα Skateparks που εντυπωσιάζουν τους φίλους και μη του «αθλήματος»

Πακιστάν

Οι αγρότες κόβουν μια καλλιέργεια στο Πουντζάμπ του Πακιστάν. Οι καλλιέργειες κόβονται κάθε δύο εβδομάδες για να τροφοδοτήσουν τις τοπικές αγελάδες γαλακτοπαραγωγής.

Ιαπωνία

Βλέπουμε τους καταρράκτες Komadome στο Nasu της Ιαπωνίας. Το Nasu, περίπου 120 μίλια βόρεια του Τόκιο, είναι γνωστό για τα μονοπάτια πεζοπορίας και τα εκπληκτικά χρώματα του φθινοπώρου.

Εντυπωσιακός καταρράκτης σε ουρανοξύστη στην Κίνα

Νορβηγία

Απο την ταχύτητα του ανέμου το καταφύγιο πήρε μια ελαφριά κλήση σε μια περιοχή της Νορβηγίας.

Τανζανία

Οι beachgoers χαλαρώνουν στο νησί Bongoyo, στα ανοικτά των ακτών του Dar es Salaam της Τανζανίας. Το νησί είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ημερήσιες εκδρομές και διαθέτει εξερεύνηση της ζούγκλας και παράλληλα σε πολυτελείς παραλίες.

Χαβάη

Από το ηφαίστειο Kīlauea στο νησί της Χαβάης, μια κρήνη λάβας ρέει στον ωκεανό. Όταν η καυτή λάβα χτυπά τα δροσερά νερά, σε μια εκρηκτική αντίδραση που στέλνει πέτρες και θραύσματα παντού.

Βόρεια Καλιφόρνια

Ένα άλσος της Βόρειας Καλιφόρνιας.

πηγή: nationalgeographic.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ