Οι παγκόσμιες νέες τάσεις στα ξενοδοχεία για το 2019!

H STR πραγματοποίησε έρευνα για λογαριασμό της αμερικανικής ένωσης ξενοδοχείων, AHLA, και από εκεί προέκυψαν οι κορυφαίες τάσεις στα ξενοδοχεία για το 2019.

Συγκεκριμένα προέκυψε τα σύγχρονα ξενοδοχεία στοχεύουν σε “πράσινα ξενοδοχεία”, στην προηγμένη τεχνολογία και στη γενιά των millennials (όσοι είναι γεννημένοι από ’80 μέχρι ’90).

παγκόσμιες τάσεις στα ξενοδοχεία για το 2019

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά

“Πράσινα” ξενοδοχεία

Τα “πράσινα” ξενοδοχεία έχουν ως κύριο σκοπό τη διατήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και επιλέγουν εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης, εναρμονισμένους µε τη φύση. Το 2018, το 25% των ξενοδοχείων στις ΗΠΑ έλαβαν πιστοποίηση πράσινης λειτουργίας, από 16% που ήταν το 2016.

Προηγμένη τεχνολογία

Τα ξενοδοχεία πλέον δημιουργούν εφαρμογές κινητού για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Για παράδειγμα χρήση του κινητού ως κλειδί και για το τσεκ ιν. Η χρήση app κινητού για υπηρεσίες ξενοδοχείου αυξήθηκε στο 40% το 2018 έναντι 35% το 2016.

Οι Millennials

Τα ξενοδοχεία, προκειμένου να εστιάσουν σε αυτή τη γενιά ταξιδιωτών, κάνουν έρευνα στις τάσεις που ακολουθούν και προτιμούν οι millenials και στη συνέχεια προσαρμόζουν αυτά τα δεδομένα στο χώρο τους. Για παράδειγμα, γνωρίζοντας ότι οι ταξιδιώτες αναζητούν υγιεινές επιλογές για φαγητό, ξεκίνησαν να εντάσσουν στα μενού υγιεινά πιάτα, αλλά και πιάτα για χορτοφάγους.

Διαβάστε επίσης:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ