Μπορεί στα Γιάννενα να υπάρχει το πιο περίεργο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στη Ρώμη πάντως υπάρχει σίγουρα το πιο μίζερο που έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη την Ιταλία.

Το δέντρο αυτό που τοποθετήθηκε στην πιάτσα Βενέτσια έχει προκαλέσει την χλεύη και την απογοήτευση των κατοίκων της Ρώμης, οι περισσότεροι από τους οποίους το χαρακτηρίζουν «βουρτσάκι τουαλέτας».

Non touristy γειτονιές στην Ρώμη μακριά από την πασαρέλα

Όπως έγραψε η εφημερίδα Il Messaggero έγινε κάποιο λάθος κατά τη μεταφορά του δέντρου από τη βόρεια Ιταλία στη Ρώμη, με αποτέλεσμα να… μαραθεί μόλις δύο εβδομάδες μετά την τοποθέτησή του και να χάσει πολλά από τα κλαριά του.

«Είναι ντροπή. Θλίβομαι οπότε το κοιτάω» δήλωσε κάτοικος της Ρώμης λέγοντας ότι μοιάζει με ξεπουπουλιασμένο κοτόπουλο.

«Πώς μπόρεσαν να έκαναν αυτή την επιλογή για μια πόλη όπως η Ρώμη; Το δέντρο είναι “νεκρό”. Είναι σαν να είναι μια μεταφορά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη. Πότε είναι η κηδεία του;», αναρωτήθηκε ένας άλλος.

Φθινόπωρο στη Ρώμη μέσα από 20 εναλλακτικές εμπειρίες! Ζήστε το!

Φθινόπωρο στη Ρώμη μέσα από 20 εναλλακτικές εμπειρίες! Ζήστε το!

Αυτό δε, που έχει εξοργίσει ακόμα περισσότερο τους κατοίκους είναι ότι για τη μεταφορά του 20 μέτρων δέντρου δαπανήθηκαν 50.000 ευρώ, με αποτέλεσμα τώρα να ζητούν εξηγήσεις από τη δήμαρχο της πόλης Βιρτζίνια Ράτζι.

πηγή:star.gr

Προηγούμενο άρθροΗ επαρχία μας βάζει τα γυαλιά: Πόλεις που είναι πιο μπροστά από την Αθήνα!
Επόμενο άρθροΤρυπώσαμε μέσα στο μυστικό, VIP club της Disneyland! Δείτε τις φωτογραφίες!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ