Θέλετε να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα στη Μύκονο με “φόντο” έναν ονειρεμένο κόσμο φιλοξενίας που δε θα σας στερήσει στιγμή τις ανέσεις, την ηρεμία και την πολυτέλεια που αναζητάτε;

Από τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή ([email protected])

To βραβευμένο Kensho Boutique Hotel & Suites, που διείσδυσε μόλις πέρυσι τον Ιούνιο στον Μυκονιάτικο χάρτη διαμονής, ξεκινά τη νέα του σεζόν στις 12 Απριλίου και υπόσχεται να κάνει τη διαμονή σας στο νησί των Ανέμων και φέτος μια μοναδική εμπειρία!

Αρμονία, γήινα χρώματα, ζεν ατμόσφαιρα και έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια είναι όλα όσα πρεσβεύει η υψηλή αισθητική του Kensho Boutique Hotel & Suites.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από την κοσμοπολίτικη παραλία του Ορνού, αλλά μακριά από την πολυκοσμία της Χώρας, εμπνέει με έναν ιαπωνικό μινιμαλισμό, που ωστόσο εναρμονίζεται με γνήσια κυκλαδίτικα στοιχεία!

Κάθε ένα από τα 25 δωμάτια και τις 10 σουίτες (τα περισσότερα με jacuzzi hot tub, private pool) έχουν σχεδιαστεί μοναδικά, με φυσικά υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, «ντύθηκαν» με αυθεντικά επώνυμα έπιπλα, artistic πινελιές και tailor made διακοσμητικά, ενώ διακρίνονται για τις high quality παροχές τους!

Πολλά υποσχόμενο και το εξαιρετικό του εστιατόριο. Μια εμπειρία διαμονής και χαλάρωσης που αντανακλάται στο motto τους «The awakening experience!» (Παραλία Ορνού, Μύκονος, Τ. 22890 29001, 22890 78788, www.kenshomykonos.com)

Ανακαλύψτε τα πάντα για την Μύκονο κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν το Best in Town Mykonos απλά με ένα κλικ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ