Οι Ευρωπαϊκές πόλεις είναι πάρα πολλές αλλά εσείς δεν έχετε όσο χρόνο θα θέλατε στη διάθεσή σας για να τις δείτε όλες.

Αντιθέτως με όσα μπορεί να πιστεύετε, δεν χρειάζεστε 6 εβδομάδες για να τις γυρίσετε.

Δείτε ποιες είναι οι 5 πόλεις μπορείτε να δείτε σε 3 μέρες ή και λιγότερο.

Πάρτε, λοιπόν, άδεια μια μέρα, κολλήστε και το Σαββατοκύριακο και εξερευνήστε μια από τις παρακάτω πόλεις.

Bruges, Βέλγιο

Αν αγαπάτε τη σοκολάτα και τη μπύρα τότε στο Bruges θα περάσετε υπέροχα. Αυτή η πόλη είναι διάσημη και για τα δύο και κάθε μέρα που θα μείνετε εκεί στην ουσία θα κάνετε αυτό: θα τρώτε σοκολάτα και θα πίνετε μπύρα.

Ιεράπετρα: Διασκέδασε με τη ψυχή σου

Amsterdam, Ολλανδία

Έχει πολλά κανάλια και είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Και παρόλο που σίγουρα μπορείτε να κάτσετε πάνω από 3 μέρες, αυτές είναι αρκετές για να δείτε τα πιο σημαντικά σημεία της. Ανεβείτε σε ένα ποδήλατο και επισκεφτείτε ένα από τα 75 μουσεία της.

Διαβάστε ακόμα:
Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο...Τα πιο όμορφα μέρη της Ιταλίας!

Venice, Ιταλία

Είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες πόλεις της Ιταλίας. Κάντε μια βόλτα με τη γόνδολα και χαθείτε στα άπειρα, μικρά στενάκια που δεν ξέρετε πού θα σας βγάλουν. Φάτε ζυμαρικά και πίτσα και ζήστε για λίγο σαν ντόπιος.

Nice, Γαλλία

Μπορεί το Παρίσι να είναι ονειρικό αλλά και η Νίκαια δεν πάει πίσω. Έχει υπέροχες ακτές τις οποίες μπορείτε να περπατήσετε και όμορφους βοτανικούς κήπους. Οι Κάννες και το Μονακό βρίσκονται πολύ κοντά και μπορείτε να τις επισκεφτείτε την δεύτερη και την τρίτη μέρα.

Το Κάστρο της Κορώνης: Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του

Porto, Πορτογαλία

Μπορεί πολλοί να επισκέπτονται τη Λισσαβώνα αλλά και το Πόρτο συγκεντρώνει πλήθος τουριστών. Το Πόρτο βρίσκεται 3 ώρες μακριά από τη Λισσαβώνα και μπορείτε να απολαύσετε σε αυτό κρασί και φρέσκα θαλασσινά. Μπορεί να μην βρείτε σε αυτό μεγάλους ναούς και πλατείες αλλά θα χαλαρώσετε όσο δεν πάει.

ΠΗΓΗ: spirossoulis.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ