Ποιος Αγιος Δομίνικος και ποιες Φιλιππίνες. Στο «Ε» θα γυρίσουν το δικό τους παιχνίδι επιβίωσης στην Κουρούτα Ηλίας. Εκεί λοιπόν στήνουν τα σκηνικά του survival!

- Advertisement -

Το «Survival Secrets» όπως ονομάζεται το ριάλιτι του καναλιού που δεν σταμάτησε να εκτοξεύει τα βέλη του κατά του Survivor όσο καιρό προβάλλονταν το παιχνίδι, θα γυριστεί τελικά στην Ελλάδα και ήδη ο ιστότοπος Ilia.live δημοσιεύει φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για τα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Εμπόδια, τσουλήθρες και στίβοι μάχης σε δύο χρώματα, κόκκινο και πράσινο, ακολουθώντας προφανώς τα πρότυπα του Survivor με τις δύο ομάδες αυτή των κόκκινων και αυτή των μπλε, έχουν αρχίσει να στοιβάζονται σε συγκεκριμένο σημείο της παραλίας που είναι γνωστή για τα πολλά beach bar της.

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: Το ξενοδοχείο στην Αστυπάλαια για το οποίο μιλά όλη η Ελλάδα!Παίρνει 9,6 στη Booking και βρίσκεται σε απίστευτη τοποθεσία!(photos)

Απολαύστε ένα ξενοδοχείο που θυμίζει παράδεισο στην Κυλλήνη με βαθμολογία 9,9 από τον Τάσο Δούση

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «συμβούλιο» της Κουρούτας θα γίνεται στον Ιππικό Όμιλο της περιοχής ενώ στις παρυφές του δάσους της Μαραθάς, σε μεγάλη αγροτική έκταση θα στήνονται οι στίβοι μάχης του παιχνιδιού.

Οι άνθρωποι της παραγωγής του νέου ριάλιτι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 28 Αυγούστου.

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ