Η Vina Lustado ζει στην Καλοφόρνια και αποφάσισε να εκπλήξει τους πάντες με την επιλογή σπιτιού που έκανε. Θέλοντας να αποδείξει ότι το μέγεθος στα τετραγωνικά δεν μετράει πάντα, κατασκεύασε μόνη της ένα κουκλίστικο σπιτάκι μόλις 15 τετραγωνικά, στεγάζοντας εκεί όλη τη δημιουργικότητα και τη φαντασία της.

Με βασικά υλικά το ξύλο και το γυαλί, έφτιαξε μια κατοικία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολυτελή διαμερίσματα ή τεράστιες μεζονέτες.

Αυτό το beach house σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση! (photos)

Βάζοντας όλο το μεράκι της στη διακόσμηση και αγοράζοντας τα απολύτως απαραίτητα πέτυχε να μένει σήμερα στο σπίτι των ονείρων της, όπως λέει η ίδια. «Συνήθως οι άνθρωποι έχουν όνειρο να αποκτήσουν ένα μεγάλο σπίτι που θα έχει πολλά δωμάτια, μεγάλο κήπο, πολλά μπάνια και τεράστια κουζίνα. Εγώ θεωρώ ότι μπορείς να μείνεις σε έναν χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες σου και ταυτόχρονα θα είναι ζεστός και φιλόξενος», λέει η ίδια. Και δεν έχει άδικο!

Διαβάστε ακόμα:  «Έπεσε» η πλατφόρμα Flightradar24 που μετέδιδε την πτήση της σορού της Ελισάβετ από την ταυτόχρονη επίσκεψη εκατομμυρίων χρηστών

Θα ξετρελαθείτε με τη θέα που έχει αυτό το σπίτι! Ξεχωρίζει για το φουτουριστικό design του! (photos)

Αυτό το διαμέρισμα μπορεί να είναι 40 τ.μ αλλά δεν του λείπει απολύτως τίποτα! (video)

Ένα πλήρες διαμέρισμα 20 τ.μ που καλύπτει τις ανάγκες σας με το παραπάνω! (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ