Με µόττο «Happy kids, happy parents», τo Paradisio Baby and Kinder Hotel είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνοµά του, ένα ξενοδοχείο για παιδιά που µπορούν να φέρουν τους… γονείς τους!

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]) Φωτο Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Σε απόσταση µόλις 2 χλµ. από την πανέµορφη παραλία του Σταυρού, µέσα στη φύση, είναι το πρώτο ξενοδοχείο για παιδιά στην Ελλάδα! Ένας ονειρεµένος κόσµος, σαν βγαλµένος από παραµύθι, αποτελεί τον επίγειο παράδεισο των παιδιών, αλλά κάνει και τους γονείς να ξαναγίνονται παιδιά!

Σε µια έκταση οκτώ στρεµµάτων περιλαµβάνει επτά αυτόνοµα baby design διαµερίσµατα µε ονοµασίες εµπνευσµένες από αστερισµούς, άνετα υπνοδωµάτια µε ξεχωριστές βεράντες, µπάνιο µε δύο νιπτήρες (ο ένας ειδικά διαµορφωµένος για παιδιά) και κουζίνα µε καθιστικό και ψυγείο που εφοδιάζεται καθηµερινά µε αγνά προϊόντα για την ετοιµασία του οικογενειακού πρωινού!

- Advertisement -

Στον τεράστιο κοινόχρηστο κήπο, βρίσκουµε λογιών λογιών δραστηριότητες για τα παιδιά, παιδική χαρά και τη µεγάλων διαστάσεων πισίνα, όπως και ποδήλατα για βόλτες στη φύση (διαθέτει άµεση πρόσβαση σε δρόµους περιπάτου και ποδηλατικές διαδροµές) για µικρούς και µεγάλους, παιχνίδι στην ευρωπαϊκών προδιαγραφών παιδική χαρά, καλλιτεχνικά δρώµενα, αγώνες kart στην ειδικά διαµορφωµένη πίστα, αλλά και παιδικά parties! Το Paradisio Baby and Kinder Hotel υπόσχεται ονειρεµένες οικογενειακές διακοπές! Από €80. Ανοιχτά Απρ.-Οκτ.

Highlight

Ο cocomat εξοπλισµός (στρώµατα, µαξιλάρια) σε όλες τις µονάδες που εγγυώνται την ιδανική ξεκούραση!

New

Μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα µε τη δηµιουργία µιας φάρµας στις εγκαταστάσεις του, µε «φιλοξενούµενους» µέχρι στιγµής πρόβατα, κότες, κουνελάκια και ένα πόνυ!

Σταυρός Ακρωτηρίου, T. 28210 39737, FB. Paradisio Baby & Kinder Hotel,

www.babyhotel.gr & www.kinderhotel.gr

Πηγή Best in travel Chania 2017

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε μόλις με ένα κλικ εντελώς δωρεάν τον καλύτερο οδηγό για τα Χανιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ