Παραλία Κουρούτας
- Advertisement -

Η λίστα με τις ονειρικές παραλίες της Ελλάδας είναι ανεξάντλητη και αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει τις «καλύτερες» σίγουρα θα αδικήσει κάποια άλλη. Ωστόσο, εμείς στην ομάδα του travelstyle αναζητούμε καθημερινά ξεχωριστές παραλίες για κάνετε τις βουτιές σας σε μαγευτικά μέρη. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε μέχρι τον Νομό Ηλείας, στην ανερχόμενη “Μύκονο” της Πελοποννήσου, την παραλία Κουρούτας.

Η παραλία Κουρούτας

Η παραλία Κουρούτας βρίσκεται στον νομό Ηλείας με θέα το Ιόνιο πέλαγος και σε απόσταση 3 μόλις χιλιομέτρων από την Αμαλιάδα. Συγκαταλέγεται στις πιο αξιοποιημένες τουριστικές παραλίες του νομού με εξαιρετική οργάνωση η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με την Γαλάζια Σημαία παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επισκέπτες.

Δείτε γιατί τα ταξίδια με το αυτοκίνητο είναι η τάση της εποχής.

Σε περίπτωση ου αποφασίσετε να την επισκεφθείτε σας έχουμε και την τοπ πρόταση διαμονής στην περιοχή που έχει τρελάνει Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες.

Είναι πολύ μεγάλη σε μήκος με υπέροχη χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά τα οποία βαθαίνουν σταδιακά. Είναι πλήρως οργανωμένη επομένως θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες, αποδυτήρια, ντους, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ αλλά και εστιατόρια, beach bar και καφετέριες που θα φροντίσουν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας σε φαγητό και καφέ. Τα τελευταία χρόνια, η Κουρούτα έχει αναδειχθεί και ως αγαπημένους τουριστικός προορισμός μα αποτέλεσμα κάποιοι να την αποκαλούν και την “Μύκονο” της Πελοποννήσου.

Αν επιλέξετε να μείνετε μέχρι αργά τότε θα σας αποζημιώσει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη και γίνεται μέσω της νέας εθνικής οδού Πατρών-Πύργου.

Χωριά Πηλίου: Κάνουμε roadtrip ακολουθώντας δυο διαφορετικές, υπέροχες διαδρομές και ανακαλύπτουμε γνωστά και άγνωστα σημεία! (φωτο)

Απολαύστε την παραλία Κουρούτας μέσα από το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ