Την τελευταία ημέρα του έτους, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σας προσκαλεί να έρθετε να ζήσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα και να αλλάξετε το χρόνο με πολλές εκπλήξεις, στον μαγευτικά φωταγωγημένο χώρο του.

Από τις 22.30 και μετά αρχίζει η προετοιμασία για την αλλαγή του χρόνου, με τον Palov να προθερμαίνει με τις μουσικές του τούς επισκέπτες για τον ερχομό του νέου χρόνου.
Την αλλαγή της χρονιάς, θα σηματοδοτήσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων ακριβώς τα μεσάνυχτα, και αμέσως μετά τα decks θα αναλάβει ο διεθνούς φήμης μουσικός παραγωγός του BBC Gilles Peterson με ήχους Jazz, Hip-Hop, Soul και Electronica.

Μαγεία: Το στολισμένο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από ψηλά

Ο παθιασμένος με τη μουσική, Peterson, ένας από τους εμβληματικότερους DJs, διοργανώνει μεταξύ άλλων κάθε χρόνο τα Worldwide Awards στο Λονδίνο, στα οποία παρουσιάζεται η καλύτερη μουσική της χρονιάς, καθώς και το Worldwide Festival, ενώ έχει και δική του δισκογραφική εταιρεία. Μαζί του ο MC General Rubbish.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ, έχουν τη δυνατότητα, να ξεκινήσουν τη χρονιά δυναμικά, συμμετέχοντας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το SNFRUN: 2018 FIRST RUN! Μία αισιόδοξη γιορτή, ένας μεταμεσονύκτιος αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμό το ΚΠΙΣΝ. (με προεγγραφή στο snfcc.org/snfrun)

Ο Harry Potter «ζωντανεύει» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αποτέλεσμα εικόνας για Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τέλος, το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ το οποίο έχει ήδη υποδεχθεί ήδη πάνω από 10.000 πατινέρ, ειδικά για αυτή τη νύχτα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 02.00 το πρωί, όπως και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Παραμονής θα έχουν ξεκινήσει από το πρωί με ένα ιδιαίτερο show με πατίνια από την ομάδα poweskate.eu, το πρωί της Παραμονής στις 11.30, ενώ στις 13.30 εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ και ακροβάτες της ομάδας Circus Dayz θα γεμίσουν την Αγορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ