Πριν από λίγα χρόνια, η Tara και ο Sasa Bouis βρίσκονταν στην αγαπημένη τους παραλία, κοντά στον Αγιο Θωμά των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων – ένα μέρος το οποίο είχαν ξεχωρίσει ανάμεσα στα νησιά όπου ζούσαν.

Μπορεί τα πάντα να ήταν τέλεια εκεί, όμως έλειπε ένα πράγμα: η πίτσα! Την περίοδο εκείνη, οι δυο σύζυγοι δούλευαν σε πλοία τσάρτερ επισκεπτών, που πραγματοποιούν ταξίδια εβδομάδων στη θάλασσα, με τον Sasa στη θέση του καπετάνιου και τη γυναίκα του ως σεφ.

Ένα βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι τους πτώματα από τη δουλειά, μιας και δεν ήταν σε θέση να μαγειρέψουν κάτι ή να ψαρέψουν, έτρωγαν ποπ κορν και συζητούσαν για το πόσο ωραίο θα ήταν να υπήρχε κοντά στην θάλασσα μια πιτσαρία. Κάπως έτσι, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα τέτοιο εστιατόριο μέσα σε ένα σκάφος.

Η προσφορά της ημέρας: Road Trip στη Ιταλία για 8 ημέρες μόνο 635 ευρώ! Με διαμονή και εισιτήρια μέσα στο πακέτο

Η παραπάνω κίνηση ήταν άλλη μια ιδιαίτερη στροφή στην καριέρα του ζευγαριού, καθώς πριν από 10 χρόνια, ο Sasa, όντας απόφοιτος του ΜΙΤ, εργαζόταν για την εταιρεία Standard & Poors.

Φαίνεται όμως πως κουράστηκε, όπως δήλωσε και ο ίδιος, και αποφάσισε να ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα. αλλωστε, όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του του είχε διδάξει ιστιοπλοΐα στο Long Island.

Το 2005 λοιπόν, ο νεαρός τότε Sasa αφήνει πίσω του το Μανχάταν και φεύγει για το Πουέρτο Ρίκο, όπου ζει για έναν χρόνο, δουλεύοντας σε ιστιοφόρα και καταλήγοντας εν τέλει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, όπου διδάσκει ιστιοπλοΐα σε μια θερινή κατασκήνωση. Εκεί γνωρίζει και την Tara, η οποία διδάσκει καταδύσεις στα παιδιά.

H πόλη που δεν σε αφήνει να βαρεθείς! Είναι γεμάτη ατμοσφαιρικά καφέ, εστιατόρια,μπαρ,μουσεία, πινακοθήκες σινεμά…

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012. αρχισαν να ψάχνουν για βάρκες στο νησί Tortola, όπου εντόπισαν ένα ιστιοφόρο/μηχανοκίνητο σκάφος, με το όνομα «Pagan», το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους GL Watson, είχε κατασκευαστεί στην Αγγλία και είχε εγκαταλειφθεί εδώ και 10 χρόνια.

Καμαρώστε τη πολύχρωμη, γραφική πόλη που βρίσκεται στις αυστριακές Άλπεις!

Μπορεί το εσωτερικό του μέρος, που είναι ξύλινο, να είχε φαγωθεί από τερμίτες, όμως το αλουμινένιο του περίβλημα ήταν άθικτο. Αφού εργάστηκαν πολύ για να το επιδιορθώσουν, έστησαν την πιτσαρία τους, την οποία ονόμασαν «Pi», από το ελληνικό γράμμα π, που είναι μαθηματικό σύμβολο, αλλά σημαίνει και πίτα.

Όπως αναφέρει το TripAdvisor, η εν λόγω πιτσαρία αποτελεί το καλύτερο εστιατόριο του Αγίου Θωμά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ