Όποιος έχει επισκεφτεί το Λονδίνο σίγουρα έχει βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία σε αυτά τα μεγάλα κόκκινα phone boxes που βρίσκονται σε κάθε γωνία του κέντρου.

Όσοι, ωστόσο, δεν έχουν πάει, καλά θα κάνουν να βιαστούν, καθώς με το νέο έτος τα κόκκινα κουτιά θα αποτελούν παρελθόν.

lon1

Η εταιρία τηλεπικοινωνιών της Βρετανίας(BT) ανακοίνωσε πως τα «γραφικά» κουτιά τηλεφώνου θα αντικατασταθούν με νέα κιόσκια,τα οποία θα προσφέρουν υπερσύγχρονες υπηρεσίες στους πολίτες.

Με το νέο έτος, τουρίστες και κάτοικοι θα βρίσκουν ελεύθερο Wi fi, θήκη φορτιστών και δωρεάν κλήσεις στα νέα κιόσκια, τα οποία θα είναι διπλάσια σε αριθμό (750 στο σύνολο) από τα red boxes.

Νέες ανακοινώσεις: Στα μαγαζιά θα πηγαίνουμε με SMS – Ποιοι θα μπορούν να μετακινηθούν από νομό σε νομό

Μάλιστα, τα νέα κιόσκια θα περιλαμβάνουν tablets στα οποία ο καθένας θα μπορεί να βλέπει χάρτες με τους δρόμους και τα αξιοθέατα του Λονδίνου και να έχει πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες.

lon2

«Χαιρετίζω αυτή τη συναρπαστική νέα προσθήκη στην δρόμους του Λονδίνου. Η πόλη μας είναι μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικά αναπτυγμένες πρωτεύουσες του κόσμου, αλλά ο Δήμαρχος είναι αποφασισμένος να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα σε όλη την πόλη και να διασφαλίσει ότι θα διατηρήσουν όλα στη θέση αυτή», δήλωσε ο αναπληρωτής δήμαρχος του Λονδίνου.

Πηγή: www.iefimerida.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ