Στο Παρίσι ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα μόλις 8 τετραγωνικών κερδίζει τις εντυπώσεις, και όχι άδικα! Αν και έχει μόλις το μέγεθος ενός δωματίου προσφέρει στον χρήστη όλες τις απαραίτητες ανέσεις και μάλιστα χωρίς δυσκολία.

Ο σχεδιασμός είναι αυτός που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον κατοικήσει εδώ να απολαμβάνει οτιδήποτε χρειάζεται απλώς με τη μετακίνηση μερικών αντικειμένων. Για παράδειγμα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κρεβάτι ενώ η εστία μαγειρέματος μετακινείται για επιπλέον εξοικονόμηση χώρου. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα και ήταν κάποτε δωμάτιο υπηρεσίας.

- Advertisement -

Απίστευτο! Ο αχυρώνας που μετατράπηκε σε σπίτι πολυτελείας και αξίζει πλέον εκατομμύρια! (photos)

Εγκαταλελειμμένα ευρωπαικά παλάτια και κάστρα που θα σας αφήσουν άφωνους! (photos)

10 μικροσκοπικά σπίτια που εντυπωσιάζουν με το στυλ τους! (photos)

Δεν θα πιστεύετε ότι αυτό το διαμέρισμα είναι μόλις 46 τ.μ.! (photos)

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Kitoko Studio το μεταμόρφωσε σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα για ένα άτομο, που δεν χρειάζεται να αγοράσει καν έπιπλα για να μείνει. Είναι απλό και λειτουργικό, αφού διαθέτει μια σύγχρονη κουζίνα, ενώ για το κρεβάτι, για να μην πιάνει πολύ χώρο, δημιουργήθηκε μια ειδική κατασκευή, που διαθέτει και ένα μικρό γραφείο ή τραπέζι για γεύμα.Το σκηνικό συμπληρώνεται από ντουλάπα και βιβλιοθήκη, ενώ το κρεβάτι έχει τοποθετηθεί στο πάνω μέρος της. Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ