Πάρος

Mario Restaurant

Είναι µία από τις καλύτερες γαστρονοµικές προτάσεις του νησιού µε µενού ελληνικής δηµιουργικής κουζίνας µε seafood προσανατολισµό, που απευθύνεται σε… απαιτητικούς ουρανίσκους και βρίσκεται σε προνοµιούχα θέση στο λιµανάκι µε θέα στα καΐκια που είναι δεµένα.

Ξεχωρίζει τόσο για τις φρέσκες καθαρές γεύσεις όσο και για το άψογο service. Δοκιµάστε ταρτάρ καπνιστού σολοµού και καρπάτσιο φρέσκου ψαριού! (Νάουσα, Πάρος, Τ. 22840 51047).

Πάρος: 7 εστιατόρια που πρέπει να πάτε! (photos)

Τsachpinis

Αυτοπροσδιορίζεται ως το «ουζερί των ναυτικών» και είναι µια οικογενειακή επιχείρηση µε πολλά χρόνια παρουσίας στο λιµανάκι της Πάρου, µε το ίδιο ακριβώς concept από την αρχή! Σερβίρει ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά όπως και λαχταριστούς µεζέδες. Μη φύγετε αν δεν δοκιµάσετε µυδοπίλαφο, χταπόδι στιφάδο και νοστιµότατη αχινοσαλάτα. (Λιµανάκι Νάουσας, Πάρος, Τ. 2284 051662).

Σύρος: 4 αγαπημένα ταβερνάκια (photos)

Thalassamou

Στην «απόµερη» παραλία της Πίσω Αλυκής, συναντάµε ένα από τα καλύτερα seafood εστιατόρια του νησιού που σερβίρει εκλεκτές θαλασσινές φρέσκες γεύσεις µέσα από ένα εµπνευσµένο µενού. Στην πλακόστρωτη αυλή του θα γευτείτε πιάτα ελληνικής µεσογειακής κουζίνας, µε εποχιακές ντόπιες ύλες. Δοκιµάστε νόστιµη φάβα Σαντορίνης µε λάδι λευκής τρούφας και αρνάκι µε δεντρολίβανο (Πίσω Αλυκή, Πάρος, Τ. 22840 91461).

Πάρος: Ζήσε το νησί αλλιώς με 3 αξεπέραστες εμπειρίες (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ