Είστε μόλις 20, οι μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής σας απέχουν μόλις ένα βήμα μακριά και τι καλύτερο από το να φτιάξετε βαλίτσες για ένα μοναδικό ταξίδι, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας.

Το νεανικό site buzzfeed μέσω ενός θεαματικού βίντεο προτείνει στους αναγνώστες του πέντε μοναδικά νεανικά ταξίδια και μάλιστα ένα από αυτά είναι στην Ελλάδα!

Σχετική εικόνα

Aνακαλύψτε το κρυμμένο στολίδι της Σαρδηνίας…

Συγκεκριμένα, μια από τις προτάσεις για οδικές διαδρομές ανά τον κόσμο, είναι το ταξίδι από την Αθήνα έως τις Θερμοπύλες, όπου ο ταξιδιώτης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει την αρχαία Ελλάδα μέσα από θαύματα του παρελθόντος, όπως τα αρχαία θέατρα και οι ναοί. Στο βίντεο έχουν χρησιμοποιηθεί μαγευτικές εικόνες από τη χώρα μας, που είναι ικανές να εμπνεύσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Διαβάστε ακόμα:  Η ονειρεμένη παραλία που το πράσινο φτάνει μέχρι τη θάλασσα σε πολύ απόσταση από την Αθήνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ταξίδια ζωής

Εσείς ξέρετε ποια είναι τα σήματα μορς των αεροσυνοδών όταν επιβιβάζεται σέξι άντρας;

Μια ακόμα πρόταση είναι «η μεγαλύτερη οδική διαδρομή του κόσμου», που ξεκινά από την Αργεντινή και φτάνει στην Αλάσκα, ενώ οι νεαροί ταξιδιώτες καλούνται να εξερευνήσουν την έρημο Ναμίμπ, να αποδράσουν από την πόλη και να περιηγηθούν στο Big Sur χωρίς χάρτη!

Αποτέλεσμα εικόνας για ταξίδια ζωής

Αθήνα: 3 στέκια-εγγύηση για απίστευτους μεζέδες για το βράδυ της Παρασκευής!

Το βίντεο τελειώνει με τη φράση “Οι δρόμοι σας περιμένουν” κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε και να σας προτείνουμε μια περιπετειώδη απόδραση!

Δείτε το βίντεο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ