τρομακτικά δάση
- Advertisement -

Κάποια δάση που μπορούν να σε μαγέψουν με την ομορφιά τους, όμως υπάρχουν και κάποια τρομακτικά δάση που μπορούν να σας κάνουν να το «βάλετε στα πόδια».

Επίσης, ανακαλύψτε αν τολμάτε να μείνετε σε ένα από τα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου!

Τα δάση μπορούν να σαγηνεύσουν τον θεατή με την πυκνή βλάστηση και τα ψηλά δέντρα. Ωστόσο, κάποια τρομακτικά δάση δημιουργούν μία περίεργη ατμόσφαιρα, βγαλμένη από θρίλερ, ικανή να σας κόψει το αίμα.

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο τρομακτικά δάση του κόσμου, έχετε ακόμα την εντύπωση ότι δεν σας φοβίζουν τα δάση;

Hoia-Baciu Woods, Ρουμανία

Ένα δάσος από μόνο του είναι ικανό να σου «επιβληθεί», πόσο μάλλον με την υπερβολική παρουσία ομίχλης που το μετατρέπει σε σκηνικό βγαλμένο, κατευθείαν, από ταινίες τρόμου για όποιον θέλει να το διασχίσει μέσα στη νύχτα. Για τους ντόπιους το δάσος αποτελεί την πύλη για τον κάτω κόσμο.

Pembrey Woods, Ουαλία

Pembrey Woods, Ουαλία

Το διασημότερο, ίσως, δάσος στο «νησί» που το συνοδεύουν πολλοί θρύλοι της περιοχής. Λέγεται πως στα βάθη του δάσους κρύβονταν οι πειρατές του Ηνωμένου Βασιλείου και οι θρύλοι μιλούν για ιστορίες με φαντάσματα που εμφανίζονται τη νύχτα και κάποιοι απόκοσμοι ήχοι από βασανιστήρια που ακούγονται κάθε που νυχτώνει.

Aokigahara, Ιαπωνία

Aokigahara, Ιαπωνία τρομακτικά δάση

Αυτό το δάσος στην Ιαπωνία λέγεται πως οι ήχοι που ακούγονται τις νύχτες μπορούν να τρελάνουν τους επίδοξους περιηγητές. Αποτέλεσμα να αυτοκτονούν επειδή δεν αντέχουν άλλο. Στην πραγματικότητα έχουν βρεθεί πάνω από 500 ανθρώπινοι σκελετοί και είναι ένα πολύ καλό γεγονός για να «διογκώσει» ακόμα περισσότερο τον μύθο.

The Red Forest, Ουκρανία

The Red Forest, Ουκρανία

Είναι από τα πιο γνωστά δάση στον κόσμο και βρίσκεται γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο που έγινε το ατύχημα του Τσέρνομπιλ. Μετά την πυρηνική έκρηξη που σημειώθηκε το δάσος ερήμωσε και έμοιαζε με σκηνικό μετά την αποκάλυψη. Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ξανά, μετά από πολλά χρόνια, κάποια υποτυπώδη ύπαρξη ζώων στην περιοχή.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ