Όποιος ασχολείται πολύ με το Instagram, σίγουρα θα έχει παρατηρήσει έστω και μια φορά αυτή τη φωτογραφία στην πιο φωτογενή πισίνα του κόσμου.

Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι η καλύτερη απόδειξη της ικανότητας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης να ομογενοποιεί κάθε εμπειρία, ακόμα και ένα ταξίδι στη βόρεια Αφρική.

Το ξενοδοχείο που διαθέτει την πλέον πολύ διάσημη πισίνα ονομάζεται Riad Jasmine στο Μαρόκο. Διοικείται από ένα ζευγάρι Γάλλων, τον Gabriel Paris και την Alice Tassery, άνοιξε το 2002 και ανήκε στον πατέρα του Γαβριήλ.

Super Προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε! Τώρα η Βαρσοβία απέχει μόνο…26,61€ !!!

Το ζευγάρι που ανέλαβε το 2015, είπαν στο Mashable ότι η ανακαίνιση και μια νέα στρατηγική με στόχο τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, έφεραν απίστευτα θετικά αποτελέσματα.

Η πισίνα που έχει τρελάνει το Instagram!!!Δείτε το λόγο!(photos)Ο Tassery, ένας πρώην διευθυντής επικοινωνιών στη Γαλλία, δήλωσε ότι όλα ξεκίνησαν το Σεπτέμβρη του 2015, όταν μια διάσημη στυλίστρια στην Ισπανία μοιράστηκε την φωτογραφία της πισίνας μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Τότε το ξενοδοχείο απέκτησε 200-300 followers.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Αλλά το Riad έγινε πραγματικά «διάσημο» για το Instagram όταν διάσημοι bloggers δημοσίευσαν τη φωτογραφία τους να τρώνε πρωινό δίπλα στην πισίνα.Από τότε το ξενοδοχείο έγινε διάσημο και η πελατεία του ανέβηκε κατακόρυφα!

Το καλύτερο νησί για να πας διακοπές & να περάσεις super το Σεπτέμβριο!!!(photos)

Η πισίνα που έχει τρελάνει το Instagram!!!Δείτε το λόγο!(photos)Η πισίνα που έχει τρελάνει το Instagram!!!Δείτε το λόγο!(photos)

 

πηγή:newmoney.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ