Οι Ιταλοί «κουβαλούν» σίγουρα το στερεότυπο του «λατίνου εραστή», τα γαλλικά θεωρούνται η γλώσσα του έρωτα και η Ισπανοί αναστατώνουν τις γυναίκες απανταχού. Πού βρίσκονται, όμως, αυτές οι εθνικότητες στη λίστα με τους καλύτερους εραστές, σύμφωνα με νέα έρευνα;

To site γνωριμιών Saucy Dates αποκάλυψε πρόσφατα τους καλύτερους και τους χειρότερους εραστές του κόσμου. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 22.753 από τα μέλητου απαντώντας στις ερωτήσεις «πόσο καλό ήταν το τελευταία άτομο με το οποίο κάνατε σεξ σε κλίμακα από το 0 έως το 10» και «τι εθνικότητας ήταν αυτό το άτομο», ενώ οι συμμετέχοντες ήταν όλοι straight, που σημαίνει ότι οι γυναίκες απάντησαν για άντρες και αντίστροφα.

48 ώρες στα χωριά της Αρκαδίας

Αν τα ταξίδια σας λαμβάνουν υπόψη τους και αυτή την παράμετρο, συνεχίστε να διαβάζετε.

Οι καλύτεροι εραστές του κόσμου
Σύμφωνα με την έρευνα, οι καλύτεροι εραστές έρχονται από:

1. Αυστραλία
2. Νότια Αφρική
3. Ηνωμένες Πολιτείες

Οι τρεις αυτές χώρες έλαβαν 8/10 στη βαθμολογία τους ή αξιολόγηση ως «πολύ καλό».

xwres

Γυναίκες-λατίνες…
Το στερεότυπου του λατίνου εραστή φαίνεται πως άλλαξε… φύλο και οι Ιταλίδεςκαταφέρνουν να πάρουν την πρωτιά ανάμεσα στις γυναίκες. Μαζί τους συναντάμε και τις Γαλλίδες, τις Καναδέζες και τις Αμερικανίδες, με όλες να αξιολογούνται ως «πολύ καλές».

Οι χειρότεροι εραστές του κόσμου
Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να είναι ένας τόπος με αξιοζήλευτα, παραμυθένια τοπία που έχουν φιλοξενήσει γυρίσματα από ταινίες όπως ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», αλλά δυστυχώς οι άντρες της χώρας ψηφίστηκαν ως οι χειρότεροι εραστές στην εν λόγω έρευνα, με μέσο όρο 4 και χαρακτηρισμό ως «κακοί». Και οι γυναίκες, όμως, δεν τα πήγαν πολύ καλύτερα, σκοράροντας 6, μαζί με τις Αυστραλέζες και τις Ισπανίδες, δηλαδή «σχετικά καλές».

Διαβάστε ακόμα:  Βουτιά στο... όνειρο: Οι 11 καλύτερες & πιο εντυπωσιακές φυσικές πισίνες στον κόσμο!

Απίστευτο! Το «αρχαίο» νερό που είναι παγιδευμένο για 2.000 χρόνια

xwres

Οι πιο συμβατοί και οι πιο ασύμβατοι εραστές
Η χώρα που φιλοξενεί το ίδιο καλούς εραστές τόσο στο αρσενικό όσο και στο γυναικείο φύλο είναι οι ΗΠΑ, με τους άντρες και τις γυναίκες να λαμβάνουν το ίδιο σκορ, 8 (δηλαδή «πολύ καλοί»).

Από την άλλη, οι άντρες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Ιταλία χρειάζεται να βρουν… νέες κινήσεις, καθώς όλοι τους σκόραραν χαμηλότερα από τις γυναίκες της ίδιας εθνικότητας. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε το ίδιο και για τις Ισπανίδες, τις Αυστραλέζες και τις γυναίκες από τη Νότιο Αφρική, οι οποίες σημείωσαν χαμηλότερο σκορ από τους άντρες της χώρας τους.

Η απόλυτη… μετριότητα
Όσοι ψάχνουν για μια καλή, αλλά όχι συνταρακτική εμπειρία, τότε μπορούν να βγάλουν εισιτήριο για Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία και Ισπανία, όπου οι άντρες εκεί σκοράρουν στο 7. Σε αντίστοιχο επίπεδο κινούνται οι γυναίκες από τη Γερμανία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο.

πηγή:.clickatlife.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ