Αυξημένα θα είναι σήμερα τα μέτρα της τροχαίας σε όλη την Αθήνα και ειδικότερα στις περιοχές όπου θα βρεθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος αλλά και όπου περάσει η αυτοκινητοπομπή του.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, στα σημεία που θα κινηθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος θα αποκλείεται η περιοχή, τουλάχιστον πριν από μισή ώρα.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, θα γίνονται σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ο Αμερικανός Πρόεδρος, σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

bodilia-thumb-large

Συγκεκριμένα, θα κλείνουν δρόμοι για να περάσει ο υψηλός επισκέπτης με τη συνοδεία του και θα ανοίγουν μετά από κάποιο διάστημα, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστή η χρονική στιγμή που θα συμβαίνει η κάθε παρέμβαση.

Πάντως, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Από την ΕΛΑΣ, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε ορισμένες περιοχές, όπως για παράδειγμα γύρω από το ξενοδοχείο Intercontinental όπου θα μείνει μέρος της αποστολής που συνοδεύει τον Αμερικανό Πρόεδρο απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων.

Πηγή: www.ayhensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ