Η εξωτική Ιαπωνία είναι μια χώρα με χίλια πρόσωπα, ένας τόπος με εντυπωσιακές αντιθέσεις, με σαγηνευτικής ομορφιάς μέρη, που αποπνέουν μαγεία και μυστήριο!

Ζήστε μία μοναδική εμπειρία, πραγματοποιώντας ένα οργανωμένο ταξίδι στην Ιαπωνία την Άνοιξη, στην καρδιά της εποχής των Ανθισμένων Κερασιών. Θαυμάστε το μεγαλείο της Ιαπωνικής φύσης την πιο μαγευτική εποχή του χρόνου, την περίοδο του “χαναμί”, όπως ονομάζεται η γιορτή της ανθοφορίας.

Το ότι δεν ανήκουμε στο 1% των σούπερ πλουσίων που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου, δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε ταξίδια σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα.

Να κάνουμε σαφάρι, να χαλαρώνουμε σε ένα εξωτικό νησί και να απολαμβάνουμε μοναδικές ανέσεις.

Το Travel+Leisure ανακάλυψε προσιτούς προορισμούς που αποδεικνύουν πως η πολυτέλεια δεν σημαίνει πάντα και εξωφρενικές τιμές.

Διαμονή σε πύργο στη Γαλλία για 77 δολάρια

Το Airbnb απευθύνεται σε όλους και έχει προτάσεις για όλα τα βαλάντια. Μία από αυτές απευθύνεται σε όσους θέλουμε ατμοσφαιρική διαμονή, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Ενα κάστρο στη Γαλλία με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα μας περιμένει μόνο με 77 δολάρια, τη βραδιά.


Airbnb

Υπερπολυτέλεια!Το σπίτι του πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή που έχει 2 ιδιωτικές πισίνες!!!(photos)

Ωρα για σαφάρι

Η περιπέτεια είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά. Στη Νότια Αφρική μπορούμε να ζήσουμε την εμπειρία του σαφάρι χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία. Σύμφωνα με το Travel+Leisure, ανάλογα με το πότε και πού θα κλείσουμε τη διαδρομή μας, μπορούμε να βρούμε τιμή που αγγίζει τα 150 δολάρια το βράδυ.


Shuttestock

Χαλάρωση στην Ταϊλάνδη

Αφήνοντας όλα τα προβλήματα πίσω, απολαμβάνουμε τον ήλιο στο νησί Koh Tao στο Ban’s Diving Resort για 60 δολάρια τη νύχτα. Αυτό που καθιστά μοναδική αυτή τη διαμονή είναι πως ανήκει σε μια οικογένεια ντόπιων και οι επισκέπτες νιώθουν σαν το σπίτι τους.


Facebook/Ban’s Diving Resort (Official Fan Page)

Παγκόσμια Υπόκλιση: Ελληνική παραλία κατέκτησε την πρώτη θέση στις 16 πιο μαγευτικές παραλίες για το 2017 σε όλο τον κόσμο!!!(photos)

Κλείνουμε σουίτα στην Κωνσταντινούπολη

Το Hotel House στην Κωνσταντινούπολη έχει περάσει σε άλλο επίπεδο τη διαμονή, καθώς κάθε ένα από τα δωμάτιά του είναι μια σουίτα. Το εκπληκτικό είναι πως δεν χρεώνει περισσότερα από 90 δολάρια τη βραδιά.

Η θέα του είναι εξαιρετική, καθώς βλέπει στην παλιά Κωνσταντινούπολη, ενώ το ντεκόρ κάνει τον επισκέπτη να νιώθει σαν βασιλιάς.


Hotel House

Η Πόλη του Φωτός στα πόδια μας

Η διαμονή σε κεντρικό σημείο του Παρισιού ξέρουμε πως είναι μια πανάκριβη υπόθεση. Ωστόσο, το γραφείο Paris Perfect μας βοηθά να μείνουμε σε cozy διαμερίσματα της γαλλικής πρωτεύουσας με τιμές που ξεκινούν από 150 δοκάρια.

Paris Perfect
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ