Πού θα απολαύσετε ένα μοναδικό πρωινό με μία συμπαθέστατη καμηλοπάρδαλη!
- Advertisement -

Ένα ταξίδι στην Κένυα αποτελεί για πολλούς, και όχι άδικα, όνειρο ζωής. Η αίσθηση μόνο της ζούγκλας ξυπνά ακόμα και στον πιο συγκρατημένο ταξιδιώτη συναισθήματα σχεδόν αρχέγονα.

Πώς θα σας φαινόταν, όμως, η σκέψη ότι, εκτός από τους ντόπιους, μπορείτε να “συναναστραφείτε” και με άλλους… κατοίκους της χώρας;

Πού θα απολαύσετε ένα μοναδικό πρωινό συντροφιά με μία συμπαθέστατη καμηλοπάρδαλη!

Στο ξενοδοχείο Giraffe Manor, νοτιοδυτικά του Ναϊρόμπι, μπορείτε, αφού οι εγκαταστάσεις του επιτρέπουν στους επισκέπτες να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τις τοπικές καμηλοπαρδάλεις, να κάνουν τη βόλτα τους ή να φάνε το πρωινό τους με τα πανύψηλα ζώα.

Διαβάστε ακόμα: Οι 10+1 εμπειρίες για να ζήσετε στο Λονδίνο σαν…ντόπιος!

Συγκεκριμένα, οι καμηλοπαρδάλεις περιφέρονται ελεύθερα στον χώρο και, μάλιστα, συμμετέχουν στα γεύματα. Πρόκειται για ένα κοπάδι του προστατευόμενου είδους των απειλούμενων καμηλοπαρδάλων Rothschild, το οποίο επισκέπτεται το Manor το πρωί και το βράδυ, ενώ, στην συνέχεια, κατευθύνονται προς τον φυσικό τους χώρο έκτασης 140 στρεμμάτων που διοικείται από το Αφρικανικό Ταμείο για την Απειλούμενη Άγρια Ζωή (AFEW) Giraffe Center.

1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα!

Πού θα απολαύσετε ένα μοναδικό πρωινό συντροφιά με μία συμπαθέστατη καμηλοπάρδαλη!

Το Manor χτίστηκε αρχικά (το 1974) ως κατοικία από τους φιλόζωους Jock και Betty Leslie-Melville, οι οποίοι ίδρυσαν τον οργανισμό AFEW για να αναπαραγάγουν και να επανεισάγουν τις καμηλοπαρδάλεις Rothschild στη φύση. Το Κέντρο Καμηλοπάρδαλης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και συμπεριλαμβάνεται στην χρέωση του ξενοδοχείου. Περιλαμβάνεται επίσης μεταφορά στο κοντινό μουσείο Karen Blixen, το κατάστημα Kazuri Beads και το Daphne Sheldrick Elephant Orphange.

Τα δωμάτια στο Giraffe Manor ξεκινούν από 505 δολ. ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.

Διαβάστε ακόμα: Εντυπωσιακοί σιδηροδρομικοί σταθμοί-στολίδια για τις πόλεις τους!

 

Πηγή: news.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ