Μπορεί να νομίζετε ότι τα καλοκαιρινά μπάνια έλαβαν τέλος αλλά με σωστή έρευνα και ενημέρωση μπορείτε να βρείτε ζεστές παραλίες κοντά στην Αττική που θα σας χαρίσουν ακόμα και μέχρι τον Νοέμβριο μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. 

Η παραλία για την οποία σας μιλάμε βρίσκεται στην Εύβοια και τα νερά της πέρα από πολύ ζεστά είναι και ιαματικά. 

Στον Βόρειο Ευβοϊκό, λοιπόν, βρίσκεται ένα ήσυχο ψαροχώρι το οποίο ονομάζεται Ήλια. To χωριό Ήλια απέχει 98 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα, 22 χιλιόμετρα από τη Λίμνη Ευβοίας και 11 χιλιόμετρα από την Αιδηψό. 

Ένας Έλληνας μάς μιλάει για την καθημερινότητα στη χώρα που ο βασικός μισθός είναι 4.000 ευρώ!

παραλία

Η παραλία για την οποία σας μιλάμε βρίσκεται στην Εύβοια.

Στο χωριό αυτό βρίσκεται η πανέμορφη παραλία για την οποία σας μιλάμε καθώς και μια πηγή με ιαματικά νερά. Η θερμοκρασία του νερού της πηγής είναι πάνω από 60 βαθμούς Κελσίου πράγμα που κάνει απαγορευτικό το άγγιγμα του νερού. Επειδή το νερό αυτό, όμως, χύνεται στη θάλασσα, τα νερά της είναι τόσο ζεστά. 

Φυσικά το νερό της πηγής είναι πόσιμο και πολύ χωνευτικό ενώ είναι ταυτόχρονα και άοσμο.

Διαβάστε ακόμα:  Ήπειρος: Η «μυστική» λίμνη μέσα στο πράσινο με την ξεχωριστή ομορφιά και το εξωτικό τοπίο

Αφού, λοιπόν, επισκεφτείτε τη θάλασσα και κάνετε μπάνιο στα υπέροχα νερά της μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το χωριό -το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 150 μέτρων- το οποίο είναι καταπράσινο και απίστευτα γραφικό και όμορφο. Πιείτε καφέ στην πλακόστρωτη πλατεία και ζήστε για μερικές ώρες μέσα στη φύση, μακριά απο τα προβλήματα της καθημερινότητας.  

παραλία

Θα την λατρέψετε.

πηγή:spirossoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ