Απολαύστε εκρηκτικές δραστηριότητες ή απόλυτη ηρεμία  με αυτά τα ταξίδια εντός των Αγγλικών πόλεων, που περιλαμβάνουν μια ξενάγηση με καγιάκ των γέφυρες Tyne, ή γιόγκα σε μια σανίδα.

Tyne Bridges tour, Nιούκαστλ

Φημισμένο για τις επτά γέφυρες που καλύπτουν το φαράγγι του Tyne, οι δίδυμες πόλεις του Newcastle και του Gateshead είναι από τις καλύτερες εμπειρίες στο νερό. Εκτός από τη βοήθεια με τις τεχνικές κωπηλασίας, οι ειδικοί σου εξηγούν κάποια ιστορία πίσω από τον ποταμό και την πόλη καθώς περνάτε κάτω από τις γέφυρες. Τα ταξίδια διαρκούν τρεις ώρες σε ηλικίες άνω των 14.

Κρουαζιέρα στο Κανάλι του Μάντσεστερ

Μια κρουαζιέρα κατά μήκος του καναλιούτου Μάντσεστερμια συναρπαστική εμεπιρία γνώσεων για τον βορειοδυτικό τομέα της περιοχής. Ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης, η κρουαζιέρα ολόκληρης της ημέρας φεύγει από τις αποβάθρες του Λίβερπουλ ή του Salford, περνώντας μέσα από σημεία-κλειδιά της βικτωριανής εποχής και διάφορες γέφυρες. Οι κρουαζιέρες από το Μάντσεστερ στο Λίβερπουλ περιλαμβάνουν χρόνο για μια ενδιάμεση στάση. Οι κρουαζιέρες διαρκούν πέντε έως έξι ώρες και το ταξίδι επιστροφής γίνεται με  λεωφορείο.

Yoga σε σανίδα, Salford Quays

Η yoga πανω σε σανίδα είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα θαλάσσια σπορ στη Μεγάλη Βρετανία, οπότε ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν κάποιο επιχειρηματικό μυαλό αποφάσιζε να το κάνει πράξη. Η ιδέα είναι να ενισχυθεί η ισοροπία και η σταθερότητα του σώματος πάνω στη σανίδα καθώς επιπλέει στο νερό. Μπορούν να φορεθούν κανονικά ρούχα γιόγκα ή μπορείτε να ζητήσετε και ένα ειδικό μαγιό.

Βουτιά στο Αιγαίο: Εικόνες μαγικές από το βυθό

Mudlarking στον Τάμεση, Λονδίνο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ