Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022
26.3 C
Athens
Αρχική Κόσμος Είναι γεγονός! Η πρώτη πτήση drone με επιβάτες! Βίντεο!

Είναι γεγονός! Η πρώτη πτήση drone με επιβάτες! Βίντεο!

6

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει δοκιμάσει με χιλιάδες πτήσεις με επιβάτες με το συγκεκριμένο drone τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αυτό το βίντεο είναι η πρώτη απόδειξη που δείχνει το αεροσκάφος σε δράση.

Ο επιβάτης διαλέγει τον προορισμό που θέλει σε μια οθόνη αφής μπροστά από το κάθισμα του και στη συνέχεια το drone εκτελεί αυτόματα τη διαδρομή.

Ευρώπη: Οι 5 πιο όμορφες και επιβλητικές γέφυρες,θαύματα της μηχανικής

Το εν λόγω drone έχει δοκιμαστεί σε διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως έντονης ζέστης, ομίχλης, αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας ή τυφώνων. Η Ehang δηλώνει ότι έχουν πραγματοποιηθεί πτήσεις και με έναν αλλά και με δυο επιβάτες.

Το drone μπορεί να φτάσει σε ύψος 300 μέτρων και να μεταφέρει βάρος 230 κιλών. Μπορεί να διασχίσει απόσταση 15χλμ  και η υψηλότερη ταχύτητά του είναι 130 χλμ/ώρα.

Διαβάστε ακόμα:  Expedia: H παραλία που αναζητούν περισσότερο στον κόσμο οι ταξιδιώτες για τον Ιούλιο

Perierga.gr - Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση drone με επιβάτες

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει δοκιμάσει το drone εκτελώντας πτήσεις με 40 διαφορετικούς επιβάτες. Η εκτέλεση, μάλιστα, των επανδρωμένων δοκιμαστικών πτήσεων δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες να αποδείξουν την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία των εν λόγω οχημάτων.

Κωνσταντινούπολη: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Από ψηλά μοιάζει με ψηφιδωτό

Το EHang 184 θεωρείται το πρώτο «αυτόνομο εναέριο όχημα» στον κόσμο για τη μεταφορά ανθρώπων αν και δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Μπρέγκενζ….θαυμάζοντας την ειδυλλιακή λίμνη της Κωνσταντίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
View My Stats