Ξεκίνησε από νωρίς η σεζόν για την περσινή πιο πολυσυζητημένη άφιξη της Μυκόνου!

titi-profile Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected]fb-icon instagram

Το νέο καλοκαιρινό trend στις παραλίες της Μυκόνου που θα γίνει το απόλυτο must have προϊόν!

Το Principote στον Πάνορμο άνοιξε πριν λίγες μέρες το ίδιο εντυπωσιακό και μας επιφυλάσσει περισσότερες εκπλήξεις όπως, άλλωστε, μας ενημέρωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τις οποίες θα σας ενημερώσω σύντομα…

Νέα upscale sunbeds με resto service, ολοκαίνουριες πετσέτες, πολυτελείς boutiques, beach sofas, μουσικάρες και ένα ανανεωμένο μενού που για άλλη μια φορά φέρει την έμπνευση της ταλαντούχας chef Αυγερίας Σταπάκη!


Μάλιστα φέτος το snack menu χαρακτηρίζεται από πιάτα σε πιο easygoing στυλ με περισσότερες light προτάσεις και εμπνευσμένα finger food με ethnic πινελιές, o,τι πρέπει για την παραλία…

Εξαιρετικές γεύσεις που απογειώνουν τον ουρανίσκο! Οι λάτρεις των asian δοκιμάστε οπωσδήποτε τα bun…

Στη Μύκονο θα βρεις μέχρι και τις πιο χλιδάτες… δημόσιες τουαλέτες!


Highlight: Τα εμπνευσμένα γλυκά του.

Η επιβλητική είσοδος µε το υγρό στοιχείο προϊδεάζει για ένα mix and match elegant bohemian στυλ, µε international στοιχεία και ethnic πινελιές, που επιτυγχάνουν µια ζεν και ultra relax ατµόσφαιρα…

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο σκοπός του αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού που επιστράτευσε φυσικά, eco friendly υλικά, για να µετουσιώσει ένα στυλ που ακροβατεί ανάµεσα σε ένα seaside resort µε primitive style ατµόσφαιρα από Μπαλί και Καραϊβική!

H open lounge area µας καλωσορίζει µε cozy καναπέδες και άνετες ξαπλώστρες πάνω στα decks, την ώρα που ένας βοτσαλωτός διάδροµος µας οδηγεί στο εστιατόριο, όπου ξύλινες πέργκολες αφήνουν διακριτικά το φυσικό φως να διεισδύει στο χώρο.

Εξάλλου, εδώ δίνεται και η µεγάλη έµφαση, µε τη chef Αυγερία Σταπάκη να υπογράφει µια seaside gastronomy εµπειρία υψηλών αξιώσεων, που αναδεικνύει τη φρεσκάδα των πρώτων υλών µε ένα twist ελληνικότητας και healthy προσανατολισµό!

Από το ψωµί που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, τις σάλτσες µέχρι και το παγωτό, όλα γίνονται εδώ χειροποίητα… Σε γευστικούς πειρασµούς αναδεικνύονται το χταπόδι µε φάβα, η σαλάτα µε ταρτάρ τόνου, το καρπάτσιο από ψάρι ηµέρας και φυσικά τα ολόφρεσκα όστρακα, ενώ από το µενού δεν λείπουν εκλεκτά κρέατα µε ιδιαίτερες κοπές.Μουσικό «χαλί», καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας, ταξιδιάρικα ακούσµατα από όλο τον κόσµο, που δηµιουργούν νοσταλγία και ανάταση ψυχής!

Πάνορµος, Mύκονος, Τ. 22890 77184, www.panormosmykonos.gr

Μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του Best in Travel Mykonos, ξεφυλλίστε το προηγούμενο τεύχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ