Η πρωτεύουσα της Γερμανίας, έχοντας διαγράψει μία από τις βαρύτερες και πιο παράδοξες πορείες στην ιστορία του περασμένου αιώνα, έχει μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια σε δημοφιλέστατο ευρωπαϊκό προορισμό.

Η συντακτική ομάδα του Travelstyle.gr βρήκε λοιπόν μια super προσφορά για ταξίδι στο Βερολίνο!Με μόλις….150 ευρώ!Ναι,καλά διαβάσατε!!!Μέσα στο “πακέτο” είναι τα αεροπορικά εισιτήρια,& η διαμονή για 3 νύχτες!!!

Ας πούμε όμως λίγα λόγια για αυτή την πανέμορφη πόλη!

Όταν φτάνει κανείς στο Βερολίνο «χάνεται». Η αντίθεση φύσης και σύγχρονης αρχιτεκτονικής, παλιού και καινούριου, γερμανικού και κοσμοπολίτικου στοιχείου κάνει τον επισκέπτη να μπερδευτεί πρόσκαιρα….

Βερολίνο για αρχάριους! Όσα πρέπει να δείτε και να κάνετε την πρώτη σας φορά!

stizonitoylikophotos2
Τελικά, όμως, αυτό είναι που τον γοητεύει και τον κερδίζει, κάνοντάς τον να αφεθεί στον ρυθμό της βερολινέζικης ζωής. Αυτοκίνητα που θα σταματήσουν για να περάσεις απέναντι, απενοχοποιημένοι άνθρωποι με σεβασμό στον τουρίστα, ποδηλατόδρομοι μέσα σε φυλλωσιές και τα σημάδια της ιστορίας στην καρδιά της πόλης σου τραβούν την προσοχή και σου κλείνουν το μάτι για να δεις και να μάθεις περισσότερα.

verolino

Αν και η «ατζέντα» του Βερολίνου είναι γεμάτη συναυλίες, συνέδρια, αθλητικές διοργανώσεις, οι οποίες συχνά αποτελούν την αφορμή για την απόδρασή σας, τελικά η πόλη κρύβει εκπλήξεις, που δεν σας επιτρέπουν πολύ «χαμένο» χρόνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου: Η γερμανική πρωτεύουσα δεν προσφέρεται για χαλάρωση -ακριβώς το αντίθετο….

Ας δούμε λοιπόν τώρα τη προσφορά…

Όπως σας είπαμε και λίγο πιο πάνω,η προσφορά περιλαμβάνει τη διαμονή για 3 νύχτες καθώς και τα αεροπορικά εισιτήρια!!!Είναι για τις 28 Νοεμβρίου – 01 Δεκεμβρίου από την Αθήνα…και μόνο 150 ευρώ το άτομο!!!

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο…

Βερολίνο για αρχάριους! Όσα πρέπει να δείτε και να κάνετε την πρώτη σας φορά!

Για να κλείστε τη προσφορά δείτε εδώ

Προηγούμενο άρθροTo Ναύπλιο απέκτησε το wine bar του!
Επόμενο άρθροΘα γίνει χαμός: Βρήκαμε πτήσεις κάτω από 100€ μετ’ επιστροφής για Ευρωπαϊκούς προορισμούς & απίθανα value for money σπίτια στο AirBNB!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ