Ετοιμάζετε ταξιδάκι για το τριημερο του Αγίου Πνεύματος (3-5 Ιουνίου); Ψάξαμε και βρήκαμε τους προορισμούς εντός κι εκτός Ελλάδας με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από 34€ μετ’ επιστροφής για το τριήμερο.

Αθήνα – Αεροπορικά εισιτήρια από 34€

Αθήνα

Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

9 ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη, που συνδυάζουν πολυτέλεια και οικονομική διαμονή. Δείτε σούπερ προσφορές!

 

Πτήσεις για Αθήνα από 34€

Σόφια – Αεροπορικά εισιτήρια από 40€

Σόφια

Ένα city-break στην κοντινή Σόφια! Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Σόφια. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Σόφια από 40€

Θεσσαλονίκη – Αεροπορικά εισιτήρια από 55€

Θεσσαλονίκη

Μια πρώτη καλοκαιρινή απόδραση στην όμορφη “νύφη του Θερμαϊκού”! Βρείτε τα χαμηλότερες τιμές αεροπορικών για τη Θεσσαλονίκη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Θεσσαλονίκη από 55€

Καλαμάτα – Αεροπορικά εισιτήρια από 61€

Καλαμάτα

Απόδραση στην κοντινή Καλαμάτα! Σκεφτείτε τα πανέμορφα νερά και χωριουδάκια της Μεσσηνίας! Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Καλαμάτα από 61€

Πάφος – Αεροπορικά εισιτήρια από 66€

Πάφος

Ένα τριημεράκι στην Πάφο, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! Το 2017 το βλέμμα όλης της Ευρώπης είναι στραμμένο στην Πάφο καθώς η πόλη της Κύπρου με τη μακραίωνη ιστορία μοιράζεται τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2017 με το Άαρχους (ή Ώρχους) της Δανίας!Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Πάφο από 66€

Βρυξέλλες – Αεροπορικά εισιτήρια από 82€

Βρυξέλλες

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τις κοσμοπολίτικες Βρυξέλλες. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Βρυξέλλες από 82€

Βαρσοβία – Αεροπορικά εισιτήρια από 85€

Βαρσοβία

Εξερευνήστε κάθε γωνιά της παραμυθένιας Βαρσοβίας! Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Βαρσοβία. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Βαρσοβία από 85€

Λάρνακα – Αεροπορικά εισιτήρια από 94€

Λάρνακα

Ταξιδάκι στη μεγαλόνησο! Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Λάρνακα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Λάρνακα από 94€

Ρώμη – Αεροπορικά εισιτήρια από 95€

Ρώμη

La dolce vita στη Ρώμη! Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Ρώμη από 95€

Χανιά, Κρήτη – Αεροπορικά εισιτήρια από 100€

Χανιά

Tα Χανιά το καλοκαίρι είναι όλο μαγεία! Κάντε ατελείωτες βόλτες στο ενετικό παλιό λιμάνι των Χανίων βρίσκοντας τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια! Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Διαβάστε ακόμα:
Κόσμος: Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδι το 2021 μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο (αν βεβαίως μπορούμε να ταξιδέψουμε...)

 

Πτήσεις για Χανιά, Κρήτη από 100€

Κάλυμνος – Αεροπορικά εισιτήρια από 111€

Κάλυμνος

Μια πρώτη καλοκαιρινή απόδραση στην πανέμορφη Κάλυμνο Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Κάλυμνο από 111€

Βουκουρέστι – Αεροπορικά εισιτήρια από 114€

Βουκουρέστι

Μια καλοκαιρινή βόλτα στο Βουκουρέστι!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Βουκουρέστι. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Βουκουρέστι από 114€

Πίζα – Αεροπορικά εισιτήρια από 124€

Πίζα

Βρεθείτε στην ιστορική πόλη της Πίζας και δείτε όλα “αλλιώς”!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Πίζα. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας, βρείτε τις καλές προσφορές καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Πίζα από 124€

Κωνσταντινούπολη – Αεροπορικά εισιτήρια από 124€

Κωνσταντινούπολη

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Κωνσταντινούπολη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας, βρείτε τις καλές προσφορές καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Κωνσταντινούπολη από 124€

Αστυπάλαια – Αεροπορικά εισιτήρια από 125€

Αστυπάλαια

Κάντε βόλτες σε μια από τις ωραιότερες αιγαιοπελαγίτικες Χώρες, αυτήν της Αστυπάλαιας! Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Αστυπάλαια από 125€

Κως – Αεροπορικά εισιτήρια από 127€

Κως

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Κώ. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Κω από 127€

Χίος – Αεροπορικά εισιτήρια από 129€

Χίος

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Χίο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Χίο από 129€

Κάρπαθος – Αεροπορικά εισιτήρια από 125€

Κάρπαθος

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Κάρπαθο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Κάρπαθο από 125€

Ρόδος – Αεροπορικά εισιτήρια από 132€

Ρόδος

Καλοκαιρινή απόδραση στο “Νησί των Ιπποτών”! Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρόδο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Ρόδο από 132€

Κεφαλονιά – Αεροπορικά εισιτήρια από 142€

Κεφαλονιά

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Κεφαλονιά. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Βαριέσαι τα πολύωρα ταξίδια με πλοίο; Ιδού 26 αεροδρόμια σε ελληνικά νησιά και οι καλύτερες προσφορές διαμονής!

Πτήσεις για Κεφαλονιά από 142€

Βερολίνο – Αεροπορικά εισιτήρια από 145€

Βερολίνο, Γερμανία

Μια βόλτα στο Βερολίνο!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Βερολίνο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Βερολίνο από 145€

Πηγή: gr.skyscanner.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ