Ετοιμαστείτε για τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις! Ψάξαμε και βρήκαμε τους προορισμούς εντός κι εκτός Ελλάδας με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από 30€ μετ’ επιστροφής για τον Ιούνιο 

Αθήνα – Αεροπορικά εισιτήρια από 30€

Αθήνα

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Χανιά, Κρήτη – Αεροπορικά εισιτήρια από 39€

Χανιά

Tα Χανιά το καλοκαίρι είναι όλο μαγεία!

Κάντε ατελείωτες βόλτες στο ενετικό παλιό λιμάνι των Χανίων βρίσκοντας τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια! Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Ρόδος – Αεροπορικά εισιτήρια από 39€

Ρόδος

Καλοκαιρινή απόδραση στο “Νησί των Ιπποτών”!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρόδο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Ρόδο από 39€

Πάφος – Αεροπορικά εισιτήρια από 40€

Πάφος

Καλοκαιρινή απόδραση στην Πάφο, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017! Το 2017 το βλέμμα όλης της Ευρώπης στρέφεται στην Πάφο καθώς η πόλη της Κύπρου με τη μακραίωνη ιστορία μοιράζεται τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2017 με το Άαρχους (ή Ώρχους) της Δανίας!Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Μύκονος – Αεροπορικά εισιτήρια από 42€

Μύκονος

Ετοιμάστε μια απόδραση στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Μύκονο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Θεσσαλονίκη – Αεροπορικά εισιτήρια από 44€

Θεσσαλονίκη

Απόδραση στην όμορφη “νύφη του Θερμαϊκού”!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Θεσσαλονίκη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Θεσσαλονίκη από 44€

Σόφια – Αεροπορικά εισιτήρια από 48€

Σόφια

Μια απόδραση στην κοντινή Σόφια!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Σόφια. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Πτήσεις για Σόφια από 48€

Βενετία – Αεροπορικά εισιτήρια από 54€

Βενετία

Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας και δείτε πού κυμαίνονται οι τιμές για τον Ιούνιο για τη Βενετία. Βρείτε τις καλές προσφορές καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Μια μικρή υπενθύμιση ότι η 57η Διεθνής Έκθεση Τέχνης της Μπιενάλε Βενετίας, θα πραγματοποιηθεί από 13 Μαΐου έως 26 Νοεμβρίου 2017! Οι λάτρεις της τέχνης αρπάξτε την ευκαιρία και κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια πριν οι τιμές ανέβουν!

 

Πίζα – Αεροπορικά εισιτήρια από 54€

Πίζα

Βρεθείτε στην ιστορική πόλη της Πίζας και δείτε όλα “αλλιώς”!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Πίζα για τον Ιούνιο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας, βρείτε τις καλές προσφορές καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Πίζα από 54€

Αμβούργο – Αεροπορικά εισιτήρια από 54€

Αμβούργο

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Αμβούργο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Αμβούργο από 54€

Μιλάνο – Αεροπορικά εισιτήρια από 58€

Μιλάνο

Βρεθείτε στην περίφημη Piazza del Duomo και περπατήστε τα γραφικά σοκάκια του Μιλάνου!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Μιλάνο για τον Ιούνιο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Πτήσεις για Μιλάνο από 58€

Παρίσι – Αεροπορικά εισιτήρια από 61€

Παρίσι

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι για τον Ιούνιο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Παρίσι από 61€

Βρυξέλλες – Αεροπορικά εισιτήρια από 64€

Βρυξέλλες

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τις κοσμοπολίτικες Βρυξέλλες. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Βρυξέλλες από 64€

Λάρνακα – Αεροπορικά εισιτήρια από 65€

Λάρνακα

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Λάρνακα για τον Ιούνιο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Ρώμη – Αεροπορικά εισιτήρια από 67€

Ρώμη

La dolce vita στη Ρώμη!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Βουκουρέστι – Αεροπορικά εισιτήρια από 67€

Βουκουρέστι

Μια καλοκαιρινή βόλτα στο Βουκουρέστι!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Βουκουρέστι. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Βουκουρέστι από 67€

Σάμος – Αεροπορικά εισιτήρια από 69€

Σάμος

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Σάμο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Σάμο από 69€

Κέρκυρα – Αεροπορικά εισιτήρια από 70€

Κέρκυρα

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Κέρκυρα. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Κέρκυρα από 70€

Κως – Αεροπορικά εισιτήρια από 71€

Κως

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Κώ. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Κως από 71€

Σαντορίνη – Αεροπορικά εισιτήρια από 71€

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη μαγεύει το καλοκαίρι!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Σαντορίνη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Σαντορίνη από 71€

Μυτιλήνη – Αεροπορικά εισιτήρια από 72€

Μυτιλήνη

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Μυτιλήνη. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Μυτιλήνη από 72€

Βερολίνο – Αεροπορικά εισιτήρια από 77€

Βερολίνο, Γερμανία

Μια βόλτα στο Βερολίνο!

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Βερολίνο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Βερολίνο από 77€

Κεφαλονιά – Αεροπορικά εισιτήρια από 77€

Κεφαλονιά

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για την Κεφαλονιά. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Κεφαλονιά από 77€

Λονδίνο – Αεροπορικά εισιτήρια από 78€

Λονδίνο

Μια καλοκαιρινή βόλτα στο Λονδίνο!. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Εδιμβούργο – Αεροπορικά εισιτήρια από 100€

Εδιμβούργο

Μια καλοκαιρινή βόλτα στο Εδιμβούργο!. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

 

Ζάκυνθος – Αεροπορικά εισιτήρια από 108€

Ζάκυνθος

Βρείτε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Ζάκυνθο. Επιλέξτε τον τόπο αναχώρησής σας καθώς και τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν και κάντε κράτηση!

Πτήσεις για Ζάκυνθο από 108€

Πηγή: gr.skyscanner.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ