Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα skyscanner.net δημοσίευσε έρευνα σχετικά με το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών με αποτελέσματα που μας εντυπωσιάζουν αν και αναφέρονται στο πολύ κοντινό μέλλον.

Περισσότεροι από 50 εμπειρογνώμονες του ταξιδιού συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν μια έκθεση, που παρουσιάζει πως θα είναι τα ταξίδια το 2024. Σύμφωνα με την έκθεση, σε μόλις δέκα χρόνια, τα αεροπορικά ταξίδια θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

Η νέα ταξιδιωτική υπηρεσία της Google που κάνει πάταγο

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροπορικά ταξίδια

Aegean: Βρείτε την ιδανική θέση για το ταξίδι σας

  • Τα γκισέ για το check-in θα έχουν εξαλειφθεί πλήρως και οι επιβάτες θα μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν το χρόνο αναμονής μέσω των κινητών συσκευών τους.
  • Η ασφάλεια θα ενισχυθεί με την χρήση καρτών με βιομετρικά δεδομένα στη θέση των διαβατηρίων και τα σκάνερς θα είναι σε θέση να επεξεργάζονται τα στοιχεία των επιβατών.
  • Η ανησυχία για τις χαμένες αποσκευές θα ανήκει στο παρελθόν, με ψηφιακές ετικέτες, που θα διαθέτουν όλα τα στοιχεία της πτήσης και τις πληροφορίες προορισμού.

National Geographic: Τα «12 γραφικά ταξίδια με το τρένο στον κόσμο»

Σχετική εικόνα

  • Τα αεροδρόμια θα αλλάξουν δραστικά και θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως γκαλερί τέχνης, κινηματογράφους 3D, κήπους, ακόμα και κέντρα για γιόγκα.
  • Οι καινοτομίες κατά τη διάρκεια της πτήσης περιλαμβάνουν τη δυνατότητα συνομιλίας των επιβατών με φίλους και συγγενείς, ενώ τέλος τα καθίσματα θα προσαρμόζονται στο σώμα κάθε ταξιδιώτη, προσφέροντας άνετο ταξίδι.

«Phantom of Scotland»: Το μεγαλείο των τοπίων της Σκωτίας από ψηλά σε μόλις 4 λεπτά

  • Ένας προδωπικός ψηφιακός ταξιδιωτικός πράκτορας θα είναι πάντα μαζί μας μέσω μιας έξυπνης συσκευής. Ο φηφιακός ταξιδιωτικός μας φίλος θα μπορεί να μας δώσει λύσεις με πληροφορίες που αφορουν το ταξίδι και τον προορισμό. Θα μπορεί να απαντά σε φωνητικές εντολές και να απότά μορφή με τεχνολογία ολογράμματος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ