Μία ιδιαίτερη ιδέα έχει η αρχιτέκτονας Μάρκοτ Κρασοτζεβιτς, η οποία θέλει να δημιουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο που να μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο.

Η ίδια δημοσίευσε τα πρώτα σχέδια από το ξενοδοχείο και πραγματικά είναι εντελώς κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

- Advertisement -

Η αρχιτέκτονας μάλιστα έχει φανταστεί το ξενοδοχείο της μισοβυθισμένο στις ακτές της θάλασσας του Πεκίνου, έτσι ώστε τα υπνοδωμάτια να βλέπουν κάτω από τον βυθό.

8 κορυφαίες ιστοσελίδες για να κλείνετε στην πιο χαμηλή τιμή τα πιο ακριβά ξενοδοχεία! (photos)

Οπως αναφέρει και η Daily Mail, τα σχέδια της είναι πολύ πρωτοποριακά με αποτέλεσμα να μην διακρίνεται με σαφήνεια ο χώρος της ρεσεψιόν ή του μπαρ.

Το ξενοδοχείο θα ονομάζεται Harmonic Turbine Tidal Hotel, ενώ σύμφωνα με την αρχιτέκτονα θα υπάρχει και μία άγκυρα στην άκρη του ξενοδοχείου, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να το πάρει το κύμα.

- Advertisement -

Το ξενοδοχείο θα είναι μισό μέσα στο νερό και μισό έξω, έτσι ώστε να μπορούν οι πελάτες στην επιφάνεια να κάνουν διάφορες δραστηριότητες, όπως να λιάζονται στην πισίνα ή να βλέπουν την θέα από το «κατάστρωμα».

10 μυστικά για την καθαριότητα στα ξενοδοχεία που ξέρουν μόνο οι καμαριέρες και ο Τάσος Δούσης

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ξενοδοχείο θα διαθέτει 30 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο το καθένα και ως θα αποτελείται από αλουμίνιο.

 «Η ιδέα πίσω από το ξενοδοχείο προήλθε από τα βράχια και παλίρροια και ο σχεδιασμός βασίζεται σε ένα ξενοδοχείο που βυθίζεται στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο ενωμένα χαλύβδινα κουφώματα από αλουμίνιο, τα οποία θα δίνουν την αίσθηση μίας παλιάς  βάρκας που έχει ξεχαστεί στη θάλασσα», ανέφερε η Μάργκοτ.

Αυτό είναι το ξενοδοχείο που κοιμάσαι κυριολεκτικά κάτω από τα άστρα (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ