Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το 7ο κατά σειρά κορυφαίο freerunning γεγονός του κόσμου! Η Σαντορίνη, έβαλε τα λευκά της και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το 7ο Red Bull Art of Motion   Σαντορίνη , τον διαγωνισμό που άλλαξε τα δεδομένα του αθλήματος, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, στις 16:00.

Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού τους, περισσότεροι από 500 αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου αλλά και φιλόδοξα νέα ταλέντα, θα κατακλύσουν το κυκλαδίτικο νησί.

Ο επικότερος γάμος του καλοκαιριού έγινε στη Σαντορίνη!Δείτε το γιατί!

Με στόχο να καταπλήξουν κριτές και θεατές, πρόκειται να παρουσιάσουν runs διάρκειας 90’’, πλούσια σε περίπλοκες φιγούρες και απαιτητικά tricks, με φόντο την ηφαιστειακή καλντέρα και στολίδι ένα από τα διασημότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου. Το βλέμμα αναμένεται να στραφεί στη μάχη του περσινού νικητή Bart Van Der Linden (NED), του Andrian Joey (USA) με μια εκπληκτική φετινή παρουσία σε διαγωνισμούς ανά τον κόσμο, αλλά και του Έλληνα πρωταθλητή του 2014 & 2015 Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη (GRE) που είναι αποφασισμένος να κάνει το comeback μετά την περσινή αναπάντεχή του ήττα!

Τα πέντε μέλη της κριτικής επιτροπής, έμπειροι εκπρόσωποι του αθλήματος, θα αξιολογήσουν τους 18 αθλητές, που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική αναμέτρηση του Red Bull Art of Motion, με κριτήρια τη δημιουργικότητα, την τεχνική δυσκολία, την εκτέλεση, τη ροή και τη συνολική εμφάνιση. Η τελική 18άδα διαμορφώνεται από τους 6 που περάσαν στον τελικό του Red Bull Art of Motion 2016, τους 7 αθλητές (4 άνδρες και 3 γυναίκες) που πήραν την πρόκριση μέσω του Online Qualifier τον Ιούλιο, και τους 5 freerunners όπως θα αναδειχθούν από τον Onsite Qualifier που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη λίγες μέρες πριν την τελική αναμέτρηση.

Όχι δεν είναι ψέμα!Πετάμε Σαντορίνη,Κρήτη,Θεσσαλονίκη & για άλλους 13 προορισμούς με εισιτήρια από 12,92€!

 

- Advertisement -

Ο Onsite Qualifier (S.A.F. Πολιτιστικό Μουσείο Σαντορίνης, 4 & 5 Οκτωβρίου) αποτελείται από δύο φάσεις. Στη Φάση A (Σαντορίνη, 4.10), όπου αναμένονται περισσότεροι από 250 αθλητές, θα πάρουν μέρος freerunners από διάφορα σημεία του κόσμου διεκδικώντας μια από τις 20 πολύτιμες θέσεις που οδηγούν στη Φάση B. Ανάμεσα τους και οι 20 Έλληνες αθλητές, που θα έχουν πάρει το μαγικό εισιτήριο από το DK’s Tour of Motion που πραγματοποιεί ο παγκοσμίου φήμης αθλητής από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Κυρσανίδης αυτές τις ημέρες. Στη Φάση B (Σαντορίνη, 5.10), 5 freerunners θα προκριθούν στον τελικό συμπληρώνοντας την χρυσή 18άδα.

 

Guardian:Στο σημείο μηδέν η Σαντορίνη.Πώς ο τουρισμός δίχασε το νησί σε πλούσιους και φτωχούς!

Κοινός παρονομαστής όλων, να δώσουν το παρόν στο ετήσιο ραντεβού της παγκόσμιας σκηνής του freerunning, αλλά και να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο, όπως θα απαθανατιστούν από την CANON, πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, καθώς και τα βραβεία “Best Female” & “Best Trick Award by CU”.

 

 

Το Red Bull Art of Motion καθηλώνει κάθε χρόνο χιλιάδες παρευρισκόμενους, αλλά και εκατομμύρια θεατές ανά την υφήλιο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το συνδυασμό της ελληνικής κυκλαδίτικης ομορφιάς και της αθλητικής κλάσης

Ακολούθησε τη δράση: www.redbullartofmotion.com & www.facebook.com/rbafm

Περισσότερο δωρεάν δημοσιογραφικό υλικό:

https://www.redbullcontentpool.com/search?q=art%20of%20motion

 

#redbullartofmotionf

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ