#mediterraneanmenu #creativecuisine #excellentservice

Από τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό στην πόλη, ένα urban chic εστιατόριο, στον 2ο όροφο του Εµπορικού Κέντρου Σοφούλη, στην Καλαµαριά, που έχει καταφέρει να γίνει σηµείο γευστικής αναφοράς -και καθόλου τυχαία.  Η ιδέα ξεκίνησε και υλοποιήθηκε το 2010 από τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Ζιάγκα. Λάτρης της καλής ελληνικής κουζίνας ο ίδιος, αποφάσισε να φτιάξει ένα εστιατόριο το οποίο θα εκπροσωπεί επάξια αυτήν την κουζίνα.  Η εποχική ανανεωµένη κάρτα ξεχωρίζει για το mix & match των premium πρώτων υλών που φτάνουν από διάφορες περιοχές της χώρας και καταλήγουν σε γευστικότατους εµπνευσµένους συνδυασµούς πιάτων µιας new age δηµιουργικής κουζίνας, µε συνταγές από όλη την Ελλάδα. Την εξαιρετική κάρτα υπογράφει ο chef Δηµήτρης Παµπόρης και εκτελεί παραδειγµατικά ο chef Λεωνίδας Παντσιούκας.

Highlights: Η ενηµερωµένη wine list, το ευγενέστατο και επαγγελµατικό service και ο κοµψός χώρος. Καθηµερινά13:00-00:00 (η κουζίνα).

Θεµιστοκλή Σοφούλη 57 (Εµπορικό Σοφούλη), Καλαµαριά,
Τ. 2310 415289, www.to-manitari.gr, fb Το Μανιτάρι Restaurant |

Πηγή Best in travel Thessaloniki 2018

Κατερίνα Ρίγκου
Κατερίνα Ρίγκου

Editor -in-chief of Best in Τravel Editions/ Editor of www.travelstyle.gr & Icon's Travellers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ