Ένας χώρος έµπνευσης και φαντασίας, το River Αrt δίνει ζωή µε τον πιο δηµιουργικό τρόπο σε ένα… δισυπόστατο concept, χαρίζοντάς µας την ίδια στιγµή ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές αναζητήσεις και µοναδικές γευστικές απολαύσεις!

River Art

Πίσω από αυτόν τον καινοτόµο πολυχώρο κρύβεται η ταλαντούχα ζωγράφος, designer και αρχιτέκτων Δώρα Τερζή, η οποία µε πολύ µεράκι και προσωπική φροντίδα µάς υποδέχεται καθηµερινά για αξέχαστα ταξίδια στα µονοπάτια της τέχνης και της γαστρονοµίας!

River Art

Κατασκευασµένο µέσα στο δάσος από υλικά της γης, το River Art κεντρίζει το βλέµµα κάθε επισκέπτη µε το µεγάλο ξυλόσπιτο που φιλοξενεί το café και το εστιατόριο αλλά και το εργαστήρι της Δώρας ακριβώς δίπλα, όπου «φωλιάζουν» τα έργα της!

River Art

Με µότο «Μαγειρεύουµε πίνακες και ζωγραφίζουµε… πιάτα», η ίδια εκφράζει τη δηµιουργικότητά της σε κάθε γωνιά του χώρου, όπως τα ζωγραφισµένα στο χέρι δάπεδο και τραπέζια, και φυσικά στην κουζίνα!

River Art

Εκεί… δείχνει την τέχνη της στις µαρµίτες της µε τα πιο αγνά υλικά του τόπου, παρουσιάζοντας ελληνικές παραδοσιακές συνταγές µε ρουµελιώτικες επιρροές αλλά και προτάσεις από διάφορα σηµεία του κόσµου!

River Art

Secret: Μετά από το γεύµα σας δοκιµάστε το «ελιξίριο της Δώρας» µε τη µυστική συνταγή από κρασί µοσχάτο και διάφορα βότανα, το οποίο µάλιστα θα πάρετε µαζί σας και σε ένα πανέµορφο µπουκάλι ζωγραφισµένο από την ίδια!

River Art

Must Taste: Το χειροποίητο τηγανόψωµο που ψήνεται στην πέτρα, τα ψητά κρεατικά της ώρας σε ξύλινες τάβλες αλλά και τα πιάτα ηµέρας! Μεγάλο ατού και οι vegeterian και vegan επιλογές.

Tip: Στον πρώτο όροφο θα ανακαλύψετε µια εντυπωσιακή art gallery µε τις δηµιουργίες της Δώρας που µπορείτε να προµηθευτείτε, έναντι ενός συµβολικού αντιτίµου!

River Art

Info: Καθηµερινά από τις 10:00, εορτές & αργίες από τις 09:00. 7ο χλµ. Καρπενησίου – Προυσού, Τ. 22370 25588 FB River Art – Καρπενήσι

River Art

Πηγή: Icons Travellers 

Icons 137

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ